|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα 400άρι Malawi με άσπρη άμμο κ πέτρες.Το πρόβλημα είναι ότι η άμμος μου συνέχεια βρωμίζει.Ούτε all bran και ακτινίδια να έτρωγαν τα καμάρια μου!Τι μπορώ να κάνω.Μέχρι κ μια ηλεκτρική σκούπα eheim πήρα,αλλά δεν κάνει τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
ποσα φιλτρα εχεις? κ τι?
|
|||
|
|||
![]()
το eheim 2080 έχω
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω στα αφρικανικα πως θα λειτουργουσε, αλλα μηπως να μην ξαναεβαζες σκουπα και να αφηνες το βυθο να "στρωσει" ?
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως άλλο ένα φίλτρο, για 400αρι θα ηταν καλή ιδέα. Π.χ. άλλο ένα 2080. Εγώ σε κάθε αλλαγή κάνω σκούπα βυθού...αλλιώς η άμμος μου θα είχε γίνει μαύρη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω (σε φυτεμενο) εχω σταματησει τη σκουπα εδω και 9-10 μηνες
![]() Στην αρχη για ενα μηνα ηταν ψιλοαχουρι (οχι τπτ ιδιαιτερο, λιγο περισσοτερο απο οτι οταν εβαζα σκουπα) και μετα αρχισε να καθαριζε απο μονο του. (μιλαμε για τζαμι οχι απλως καθαρο) Επισημαινω την σωστη κυκλοφορια σε ολα το ενυδρειο χωρις "νεκρα" σημεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω είναι καθαρά θέμα κυκλοφορίας του νερού.
Χρείάζεσαι καλύτερη κυκλοφορία νερού
|
|||
|
|||
![]()
To eheim 2080 το έχω βάλει στη μια άκρη του ενυδρείου.Αν πάρω άλλο να το βάλω στην άλλη άκρη?Προτείνετε να πάρω το ίδιο ή κάποιο άλλο?
|
|||
|
|||
![]()
-Παρε κατι πιο οικονομικο π.χ 2028 ή και απο τα νεα μοντελα σειρας prof 3 π.χ 2075.Τα παραπανω ειναι κομπλε οποτε δε θα χρειαστει να αγορασεις τα υλικα.
![]() -Στην απεναντι πλευρα σιγουρα..
|
|||
|
|||
![]()
άλλος τρόπος δηλαδή,ακόμα πιο οικονομικός δεν υπάρχει?
|
|||
|
|||
![]()
-Βαζεις ενα μικρο κυκλοφορητη απεναντι για να ενισχυσεις την κυκλοφορια π.χ eheim compact(με δεδομενο οτι σε καλυπτει"βιολογικα" το υπαρχον φιλτρο).
-Παντως νομιζω οτι η αγορα ενος β'ου φιλτρου ειναι μονοδρομος ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 φιλτρο για να κανεις δουλεια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο άμμου? | mad | Φίλτρανση | 1 | 09-06-07 23:22 |
Περί άμμου.... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 23-09-06 09:21 |
Φίλτρο άμμου??? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 22-10-04 13:09 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |