|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το καμάρι μου, αν και δεν ειναι 100% ετοιμο, ούτε εχω την δυνατότητα προς το παρόν να βγάλω αξιόλογες φώτος.
ELITE EF-2000 CO Διαστάσεις: 2,00*53*72 (600 περίπου καθαρά λίτρα). Εξοπλισμός: Dolphin 1600 lit/hour 10 liter siporax Dolphin 1600 lit/hour μηχανικό και βιολογικό Dolphin 1000 lit/hour μηχανικό και τύρφη Λειτουργούν μόνο οι αντλίες των 2 φίλτρων θερμαντήρας jager 250w θερμαντήρας 300w ph meter Hanna tds meter Hanna digital θερμόμετρο Υπόστρωμα:χαλαζιάκη λευκη άμμος Διακόσμηση:ρίζες Φυτά: φυλλόδενδρο και θα μπούν και μερικά αλλα επιφανείας Ζωντανά: 2 Χ Pigeon Blood Red 8 cm 2 X Santarem 8 cm 2 X Red Scribbelt 8 cm 8 X Cory Παράμετροι: θερμοκρασία 30.5 ph 7 gh 8 kh 6 no3 <15 Gh Kh και ph θα πέσουν σταδιακά, θα κάνω αλλαγές για ενα διάστημα μόνο με νερο R/O Ακόμα υπάρχει R/O και δεξαμενή προετοιμασίας. Στα άμεσα σχεδια μου είναι η προσθήκη 10 -20 lit siporax και 6 ακόμη δίσκων. Περιμένω τα σχόλια σας!! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου....αλλα εχει περισσοτερες δυνατοτητες...μου φαινεται λιγο αφυσικη η διαταξη των ριζων..ειναι σε ισες αποστασεις μεταξυ τους....γιατι δε κανεις 2 συσταδες απο ριζες ανομοιογενεις??
ενα μεγαλο συμπλεγμα ριζων απο τη μια μερια και ενα πιο μικρο απο την αλλη ισως....αν δειξει λιγο πιο "φυσικα" στημενο θα ειναι σουπερ... υ.γ. το "φυλλοδεντρο" τι φυτο ειναι??
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φαινεται καλα στις φωτο ..Αν ειναι ομως αυτο βγαλτο γρηγορα, list of poisonus plants: http://www.ces.ncsu.edu/depts/hort/c...on/Syngopo.htm
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο αλλά θέλει και άλλες ρίζες . Τι το φοβάσαι λίτρα έχεις
![]() Raven αν και με τα φυτά είμαι κάπως μου μοιάζει με κάποιο φυλλόδεντρο . Είναι μια νέα μόδα που δοκιμάζουμε αρκετοί για την καταπολέμηση των νιτρικών |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι μοδα ειναι τουτη παλι????τι ειναι τα φυλοδεντρα???
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι νεα η μοδα, πολλοι χομπιστες απο παλια βαζουν τις ριζες καποιων φυτων δωματιου (δεν θυμαμαι ποιων) μες στο ενυδρειο, για να τραβανε νιτρικα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Βιοτοπικό Δίσκων | satrianius | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 34 | 01-09-08 12:20 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |