|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες , εχω ξεκινισει φωτα 8 ωρες λαμπες τ5 54 watt μια marineλευκη και μια ακτινικη μπλε ,απο μετρησεις ολα μηδενικα no3 no2 amonia . ph 8.2 salinity 1024 φοσφωρικα να σας πω και την αληθεια δεν εχω τεσταρει πρεπει να αγορασω τεστ.Το προβλημα μου ειναι αυτη η αλγη εχει εμφανιστει απο οταν αρχισα να αναβω φωτα το βραδυ σχεδον εξαφανιζετ με το αναμα του φωτισμου ξεκιναει και φουντωνει τι μπορω να κανω?? ειναι κατι περαστικο λετε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε την κυκλοφορια σου σε εκεινα τα σημεια και πες μας ξανα
|
||||
|
||||
![]()
γιατί ανάβεις τα φώτα το βραδυ?? σε κατάλαβα,αφού το βραδυ είμαστε σπίτι!!!!
![]() αυτή η άλγη,είναι η πιο εύκολη,αυτή που βλέπω στον αραγονίτη... και εγώ είχα τέτοια καφέ,έφυγε μονίτης,αν και από κυκλοφορία το ενυδρείο μου ήταν είναι πλυντήριο.. αυτή πάλι βγήκε, το κυανό είναι δύσκολο η κόκκινη άλγη. αυτό το ψαράκι κάνει καλή δουλειά!σαν να έχεις τραχτερ στο ενυδρείο.Ward's Sleeper Valenciennea Wardi. και αυτος ο τυπακος. Lawnmower Blenny (Salarias fasciatus).
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο απο ότι βλέπω είναι διατομική άλγη!Μην αγχώνεσαι , θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιεις RO ? τι ειδους αντιφωσφωρο χρησιμοποιεις ?
Γενικα μην σε αγχωνει παντως το θεμα ...ολοι περασαμε απο κει. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις αυτη τη γαριδα? (mountain rock) | thanasis76 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 10-10-08 06:27 |
τι ασθενεια ειναι αυτη; | fishme1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-05-07 13:39 |
Αυτη την Κυριακη....... | Pritanis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 04-12-06 17:28 |
τι αλγη ειναι αυτη??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 8 | 23-05-05 22:21 |