|
![]() |
#1 |
χαλικι ασπρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εροτηση για τους γνωστες? Το χαλικι χροματος ασπρο ,προκαλει στρες στα ψαρια? ειναι φυσιολογικο για καπια ψαρια γλυκου νερου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά το άσπρο εντελώς χρώμα καλό είναι να το αποφεύγουμε.
Βέβαια μετά από λίγο καιρό σίγουρα δεν θα είναι άσπρο...
|
|||
|
|||
![]()
Για πιον λογο θα πρεπει να το αποφεβγουμε? Δεν ειναι φυσικο χρωμα?
|
||||
|
||||
![]()
Το λευκό στρεσάρει τα ψάρια.
Και εκτός αυτού θα το δεις πράσινο και "βρώμικο" πολύ σύντομα.
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα ελεισες την απορια μου ολοκληρωτικα . Εφχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Η καταλευκη αμμος που εχω στα δισκακια μου δεν τα στρεσσαρει καθολου!!!!!!!!Ειναι πιο σωστη και πιο κοντα στο βιοτοπο τους!!!Αρα φιλε μου εγω πιστευω οτι παιζει ρολο τα ειδη ψαριων που εχει το ενυδρειο σου και δεν πιστευω οτι υπαρχουν κανονες για ολα τα ειδη ψαριων.Ολα εχουν τις δικες τους "ιδιοτροπιες"
------------------------- Παράθεση:
![]()
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 10-01-09 στις 17:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το [κοντα στο βιοτοπο τους] ειναι σχετικο,γιατι μετα απο απειρες αναπαραγωγες στη εχμαλοσια ,ιδεα δεν εχουν σε τι συνθηκες ζουσαν οι προγονοι τους ....η γνωμη μου...
|
|||
|
|||
![]()
Εγραψα ομος στο τελος [η γνωμη μου] φιλε Πανο..Αλλα σιγουρα τα ψαρια δεν εχου ανεπτυγμενο εγκεφαλο οπος του ανθρωπου ουτε καν την εσθηση του πονου δεν εχουν[απο πιραματικες μελετες αφτο]για αφτο ειπα για διαφορετικες λογικες...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρο Μπαλακι στο στομα!! | gtsia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 11:41 |
ασπρο χνουδι σε yellow tang | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 03-03-08 23:36 |
ασπρο στιγμα κατω σαγονι | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-07 21:58 |
σπυρακι ασπρο στο στωμα | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-11-07 20:05 |
Επειγον (Θανατος Ψαριων - Ασπρο Θολωμα) | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-05 14:31 |