|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε όλους μπορει καποιος να μου πει ποσα ειδη frontosa υπάρχουν και τι σχεση εχει με το blue zaire ?
ασχετος αλλα το παλεύω. |
|
||||
|
||||
![]()
στο τεύχος 1 του περιοδικού Ενυδρείο που εκδίδει ο ΠΣΦΕ φιλοξενείτε άρθρο του κ. Στέφανου Φλούντζη με τίτλο CyphotilapiaForntosa. Εκεί θα βρεις όλα όσα ζητάς το άρθρο είναι υπέρ πλήρες. Αξίζει να πας μια βόλτα από το σύλλογο.
« η Forntosa είναι το μόνο είδος του γένους Cyphotilapia…» |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το αρθρο του Στεφανου γραφτηκε το 2003. Λιγο αργοτερα ηρθε η περιγραφη ενος δευτερου ειδους που ζει στα νοτια της λιμνης, του C. gibberosa (Takahashi and Nakaya 2003).
Τα "blue zaire", κλπ ειναι γεωγραφικες ποικιλιες του ιδιου ειδους, της frontosa, ενω δεν αποκλειεται το "sp. north" να περιγραφει συντομα ως τριτο ειδος. |
|
|||
|
|||
![]()
σεβομαι την προσπαθεια που κανει ο συλλογος και ολα τα μελη του
σεβομαι και τις αποψεις σου (θα ηθελα να σεβαστεις και τις δικες μου ομως) αυτη η απαντηση σου δεν προαγει το χομπυ μας, δημιουργει κλειστες κοινοτητες "ελα απο τα γραφεια να μαθεις" δεν θα πρεπει ο συλλογος να καταληξει τροχοπεδη για το χομπυ οι πληροφοριες ειναι ελευθερες δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω με κανεναν για το χιλιοειπωμενο θεμα συλλογος, απλα εχω παρατηρησει στο gab ξανα τετοια απαντηση και την θεωρω εντελως λαθος Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
sifnos εγραψα οτι σεβομαι καθε αποψη και ζητησα να γινει σεβαστη και η δικια μου
η αποψη μου ειναι οτι δεν παει το χομπυ μπροστα απαντωντας σε ερωτησεις αναφεροντας αριθμο τευχους και σελιδα, δεν αμφισβητησα πουθενα την καλη θεληση σου και δεν καταλαβαινω γιατι εγραψες ολα αυτα... δεν υπαρχει καμια απολυτος εριδα και εγω εχω τα τευχη και ειμουν μελος στον συλλογο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας
καλη σας μερα |
|
||||
|
||||
![]()
μη μαλωνεται...........
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα μεταφερεται στις κιχλιδες ανατολικης αφρικης...
(η αποψη και των 2 μελων οσων αφορα τον τροπο των απαντησεων εχει γινει κατανοητη και δε χρειαζεται περεταιρω αναλυση.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χρειαζεται, κι επειδη μου ανηκει και το φορουμ παιρνω μονος μου τον λογο
![]() Κατ αρχας ο σιφνος απαντησε σωστα συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασε (ασχετως αν εκτοτε τα πραγματα αλλαξαν) και ανεφερε και την πηγη του, πραγμα που θαπρεπε (η αναφορα της πηγης) να γινεται και πιο συχνα. Και η ανταπαντηση του καλυπτει πληρως ολο το φασμα. Τα πραγματα που γραφονται στα περιοδικα και στα βιβλια ειναι γενικως πιο τσεκαρισμενα και εχουν γραφτει με πιο πολλη σοβαροτητα απο οτι ενα αμαγαλμα απο κοπυ πεηστ στο ιντερνετ. Η πληροφορια δεν ειναι παντα ελευθερη, και το να παροτρυνεις καποιον να αγορασει ενα περιοδικο η ενα βιβλιο ειναι ενα βημα να αντιμετωπισει πιο σοβαρα το χομπι του, κι οχι τροχοπεδη. Ορκ θα πρεπει να ξανασκεφτεις την αποψη που εχεις για το τι κανουμε στον συλλογο γιατι ειναι και οξυμωρο ο ιδιοκτητης και οι περισσοτεροι υπευθυνοι του GAB που ειναι ενα ανοιχτο φορουμ για ολους να ειναι και ιδρυτικα και ενεργα μελη του Συλλογου αν ηθελαν κλειστου τυπου πληροφορηση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα συζητηθει εδω, ειναι πολυ πιο πρακτικο να συζητηθει αν θελει ο ορκ απο κοντα.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
frontosa.com ------------------------- Παράθεση:
Ανοικτο forum σημαινει οτι μπορουν να ακουγονται και διαφορετικες γνωμες απο τις συνηθεις του forum, χωρις να τους την ''πεφτουμε'' ολοι. ------------------------- Παράθεση:
Ανοικτο forum σημαινει να επιχειρηματολογισετε δημοσιως. Τι θα πει ''απο κοντα''? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beteranos : 15-12-08 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πω παλι να μαθεις αναγνωση και δεν το θελω...
|
|
|||
|
|||
![]() Θα το κοιταξω ! ! ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση: