|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω βαλει εδω κ μια βδομαδα σχεδον 2 φυτα τα οποια μου ειπαν οτι ειναι ανθεκτικα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα τους κ εδω κ 2 μερες βλεπω οτι τα φυλα τους αρχισαν να γινονται καφε σαν να εχει πιασει βρομια. τι μπορει να ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Bάλε αν μπορείς καμμια φωτογραφία,πιθανόν να είναι κάποιο είδος άλγης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καφέ άλγη...το σύμπτωμα του νέου ενυδρείου.
|
|||
|
|||
![]()
καφε αλγη?και πως αντιμετοπιζεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα αστην να κανει τον κυκλο τις και θα φυγει απο μονη τις απλα εσυ πρεπει να κανεις υπομονη
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τί φωτσμό έχεις???
|
||||
|
||||
![]()
το τιποτα το ειπα για τον λογο οτι ειναι αλγη καινουργιου ενυδρειου οποτε για να μην αλλαξει την ρουτινα του το ειπα εγω παντως αυτο εχω κανει και ειχε φυγει απο μονη χωρις να αλλαξω κατι μιλαω για την καφε τριχοειδης
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλλα Αμυγδαλιας | panousojet | Δίσκοι | 6 | 26-02-08 22:31 |
φυλλα; | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 09-01-08 11:43 |
ονειρα που γινονται πραγματικοτητα | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-09-06 18:16 |
Οταν τα 750 λιτρα αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα... | Discos | Malawi | 11 | 26-01-03 14:51 |