|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβαλα μερικά zebra danios στο ενυδρείο, στο οποίο υπήρχαν ήδη 2 SAE. Τους έκανα προσαρμογή με σβυστά φώτα. Όταν μετά από κάποια ώρα άναψαν τα φώτα, είδα ότι στο ένα τους φαίνεται να του λείπει το ένα μάτι. Δεν ξέρω αν έτσι τα πήρα, και δεν ήμουν αρκετά προσεκτικός, ή αν κάποιο άλλο ψάρι του το έφαγε την λίγη ώρα που ήταν στο ενυδρείο μου αλλά δεν τα έβλεπα. Ένα από τα SAE ίσως; Μήπως έκανα λάθος που τα έβαλα μαζί με ΣΑΕ, ή μπορέι να το έκανε το ένα zebra στο άλλο;
Το ερώτημα μου είναι αν πρέπει να το αφήσω όπως είναι με τα άλλα και όπως τη βγάλει, ή να το απομακρύνω. Το ψαράκι φαίνεται να είναι καλά, όπως και τα άλλα, τρώει, κινείται ζωηρά, κλπ. Γενικά δεν ξεχωρίζει στη συμπεριφορά του από τα υπόλοιπα. |
|
||||
|
||||
![]()
το πιο πιθανο ειναι να το αγορασες ετσι...σαε και ζεβρακια δε το κανουν αυτο σε αλλα ψαρια....
το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται.....αν δε φαινεται να εχει προβλημα αστο ετσι...ενας φιλος εδω θεσσαλονικη εχει εναν μονοφθαλμο αρλεκινο με αλλους 9 και δεν εχει κανενα προβλημα...ουτε στο ομαδικο κολυμπι ουτε στην ληψη τροφης...
|
||||
|
||||
![]()
Η οραση στα ψαρια δεν ειναι και πολυ σημαντικη, οποτε τα περισσοτερα μονοφθαλμα ψαρια τα καταφερνουν μια χαρα σε ενυδρειο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ βρε παιδιά... ησύχασα κάπως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη μην ανησυχείς καθόλου. Τα ψάρια που έχεις δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά. Η πιθανότερη αιτία είναι συνήθως κάποιος τραυματισμός ή μόλυνση. Όπως σου είπε ο Πάνος μάλλον έτσι το αγόρασες. Εγώ είχα ένα αρσενικό Congo Tetra το οποίο είχε χάσει το ένα του μάτι. Το ονόμασα Αννίβα και έζησε για αρκετά χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |
Hypancistrus zebra (zebra pleco) lo46 | scissorhands | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-05 12:01 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |