![]() |
#1 |
φτηνο co2
![]() Αξιολόγηση:
![]() υπαρχει κανενα φτηνο συστημα co2 κ αν ναι που μπορω να βρω..το diy co2 μου φαινεται δυσκολο
|
|
Εμφανίσεις: 2592
|
|
||||
|
||||
![]()
σε όλους δύσκολο φαντάζει μέχρι να το προσπαθήσουν...
είναι πολύ απλή κατασκευή και έχει χαμηλό κόστος...για τί ενυδρείο μιλάμε???αν δεν είναι πολύ μεγάλο, τότε πας καρφί για diy. δεν υπάρχει φτηνό σύστημα...θέλεις πάνω από 100Ε... |
|
||||
|
||||
![]()
για 120αρι το θελω αν κ προς το παρων δεν το χρειαζομαι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε για την σκάλα της Hagen με το δοχείο....και αργότερα το κάνεις DYI.
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ 120 έχω και πάνε πολύ καλά τα φυτά μου με χειροποίητο δειοξείδιο...ψάξτο λίγο...η κατασκευή δεν είναι ούτε 1 ώρα δουλειά...
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω την σκαλα την εχω δει στο water-inn
|
|
||||
|
||||
![]()
το diy ειναι πανευκολο....
οταν το κανεις , θα λες, αυτο ηταν... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι την εχεις δει, και την σκαλα σκετη και την σκαλα με την μπουκαλα με τα σακουλακια με ετοιμη σκονη, εχεις δει επισης και την ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ σκαλα της dernnele
εγω ειχα παρει την σκαλα μονη της με 4-6¤ περιπου και συνδεσα το σωληνακι στο καπακι σε ενα 2λιτρο μπουκαλι coca-cola τα υλικα που ριχνεις μεσα ειναι ζαχαρι και μαγια, περιμενεις λιγο και εχεις τις φυσαλιδες πολυ απλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|