|
![]() |
#1 |
ιδεεs για διακοσμηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια βοηθεια!σπαω το κεφαλι μου να βρω πωσ να διακοσμησω το ενυδρειο μου κ δεν μπορω να βρω τιποτα που να φαινεται ωραιο και να ειναι κ καπωσ πρωτοτυπο!
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3496
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναυάγια και guppies με δίσκους δεν ταιριάζουν. Ναυγάγια γενικώς δεν μου αρέσουν αλλά περί ορέξεως....τώρα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, μάλλον δεν το έχεις ξεκαθαρίσει. Διάβασε ρίξε λίγο ψάξιμο και όταν ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις εδώ είμαστε κι εμείς για να βοηθήσουμε (όσο και όπου μπορούμε)
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε κανενα μεγαλο ξυλο με διακλαδωσεις δεσε επανω ανουμπιες κ τζαβα μος και στησε περιμετρικα του ξυλου τα υπολοιπα φυτα σου και θα γινει κουκλι.οσον αφορα τα ψαρακια εγω θα ελεγα να ξεκινησεις με γκαπακια για αρχη και αφου αποκτησεις μια καποια εμπειρια πας κ σε πιο απαιτητικα ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christine1989 : 29-10-08 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τους δίσκους να τους ξεχάσεις (για αργότερα που λες)
|
|
||||
|
||||
![]()
θεωρητικά ναι...αλλά μην φανταστείς ότι θα δείς διαφορά μόνο με ξύλα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοσμηση | zhta47 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-06-08 15:53 |
διακοσμηση-αναζητηση | joys | Malawi | 12 | 29-10-07 23:39 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 13-05-07 09:36 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-05-07 15:29 |
Διακοσμηση ενυδρείου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 13-04-04 00:41 |