|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
απο που θα παρω, στην θεσσαλονικη, το σφουγγαρι που χρησημοποιουν για φιλτρο Αμβουργου??
θελω περιπου 8 τμ με παχος απο 5 εως 10 cm, οτι υπαρχει. δεν το θελω για φιλτρο. με ενδιαφερει η μεγαλη επιφανεια σε σχεση με τον ογκο του. εβαλα post σε ενα αλλο θεμα που εχω στο θαλασσινο αλλα μαλλον οι θαλασσινοι δεν βαζουν τετοιο φιλτρο...
|
||||
|
||||
![]()
σε καποια φαση μου ειπε στο κουίκο ότι έχει,αλλά νομίζω ότι το είχε για χρήση των δικών τους ενυδρείων.νομίζω ότι μπορούσε να το πουλήσει όμως...μπορεις να κανεις μια ερώτηση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει σε φέτες του 1με 1,5 M2 στα μεγάλα ενυδρειακά καταστήματα της Θεσ/νίκης και εκει που σου είπαν κοντα στα ξύλα ενυδρείου και είναι για πούλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παραλλαγη φιλτρου Αμβουργου η ετοιμο?? | andrew_dh | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-03-07 15:32 |
Φιλτρο Τυπου Αμβουργου | gewre | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 25-02-07 08:04 |
μπλε σφουγγαρι | dialpistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-09-06 16:45 |
DIY Φιλτρο παραλλαγη αμβουργου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 19-03-05 21:01 |