![]() |
#1 |
πετρες για ενυδρειο γλυκου νερου;
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα!θελω να φτιαξω μια κατασκευη σαν σπηλια με πετρες αλλα η πετρες που βρισκω στα μαγαζια δεν κανουν για αυτο που εγω φανταζομαι,μπορω να παρω πετρες απο την θαλλασα;και επισης το ενυδρειο μου εχει επανω στα φυτα καφε αλγη τι γινεται μ αυτο;η μηπως δεν ειναι αλγη και ειναι ακαθαρσιες απο τα ψαρια;επισης αυτο το πρασινο επανω στο χαλικι ειναι αλγη η κατι αλλό;
|
|
Εμφανίσεις: 6999
|
|
||||
|
||||
![]()
απο ψαρια εχω 1 θυληκο γκουραμι 1 θυληκο μπετα 9 νεον τετρας μπορειτε να προτεινετε τι αλλο να βαλω; σκεφτομαι να παρω αρσενικο γκουραμι και γαριδες αμανο γινεται;
|
|
|||
|
|||
![]()
O θηλυκός μονομάχος ίσως δημιουργήσει προβλήματα στο κοινωνικό σου.
Ο συνδιασμός γκουράμι και τέτρα είναι αρκετά δοκιμασμένος, αν και κάποια αρσενικά κάνουν ζοριλίκια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.votsalo.net/productsGR.asp
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρτεμια γλυκου νερου | fishme1 | Διατροφή | 17 | 31-08-10 15:48 |
Γλωσσα γλυκου νερου. | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 11-03-08 22:52 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΛΥΚΟΥ Η ΑΛΜΟΙΡΟΥ? | panos kerkyra | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-01-08 19:02 |
Γαρίδες γλυκου νερου(shrimps) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 14-07-06 16:16 |
Πρόταση για τη κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ | pani | Greek Aquarist's Boards | 0 | 14-04-05 07:06 |