![]() |
#1 |
Χρειαζομε βοιθια
![]() Αξιολόγηση:
![]() απο που καταλαβενις ενα angelfish αν ειναι αρσενικο ή θυλικο
![]() ο αστακος μου εφαγε ολα μ τα χρυσοψαρα και τν καθαριστη πρεπει να τν βγαλο απο το ενυδριο μ??? ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3084
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ τι λες πρεπει να τον αφησεις να σου φαει και τα αλλα?
Περιεγραψε λιγο τι ενυδρειο εχεις, διαστασεις, ποσα λιτρα, ποσα και τι ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω!!!!!
πριν αγορασουμε οτιδηποτε ζωντανο να διαβαζουμε πρωτα γι αυτο που θα παρουμε... ο αστακος θελει δικο του ενυδρειο και χωρις φυτα.... ποτε με ψαρια και φυτα!!!
|
|||
|
|||
![]()
75 cm πλατοσ 23 cm μηκος 37cm υψος
------------------------- πως 8α καταλαβεις ενα αγγελοψαρο αν ειναι αρσενικο ή 8υλικο????? ------------------------- θα βοι8ισετε???? ------------------------- 8α βοι8ισετε????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos95 : 02-11-08 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η υπομονη ειναι βασικη αρετη στα ενυδρεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
8ελο λιγη βοι8ια...ποσ 8α χεχορισο ενα αρσενικο αγγελοψαρο απο ενα 8υλικο?
------------------------- πωσ 8α καταλαβο ενα αγγελοψαρο αν ειναι αρσενικο ι 8υλικο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos95 : 02-11-08 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις αρχίσει να γίνεσαι κουραστικός...
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σου απαντήσει απλά όσοι το κάνουν το κάνουν για να σε βοηθήσουν και φυσικά έχουν και άλλες δουλειές... Προσπάθησε να είσαι λιγότερο πιεστικός...
|
|||
|
|||
![]()
οκ
( |
|
||||
|
||||
![]()
Δες πληροφορίες για τα αγγελόψαρα εδώ:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/scalar.htm Το άρθρο λέει πως είναι δύσκολος ο διχωρισμός των φύλων και γίνεται εύκολο μόνο κατά την περίοδο της αναπαραγωγής. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενυδρειο ειναι αυτο με 23 εκ. πλατος ρε σεις?Ουτε γαριδα δεν στριβει εκει μεσα....
|
||||
|
||||
![]()
που σημαίνει ότι δεν μπορείς έτσι απλά να καταλάβεις σε ένα μαγαζί αν το ένα είναι θυλικό ή αρσενικό. πρέπει να πάρεις ένα κοπάδι, και σε περίοδο αναπαραγωγής να παρατηρήσεις το ζευγάρι που θα σχηματιστεί.
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου αρέσει που του το είχατε πει απο την αρχή να επιστρέψει τον αστακό πίσω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρειαζομε τα φωτα σας (μερα που ειναι ) | tok | Δίσκοι | 2 | 07-01-08 23:20 |