|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μερικοι γνωστοι μου που εχουν εωυδρειο μου λενε οτι μπορεις να βαλεις κιλχιδες με φυτα αν τις παρεις οταν ειναι πολυ μικρες σε ηλικια.τωρα εγω αν το κανω και τις παρω οταν ειναι μικρες θα εχω καποιο προβλημα αυτη η υποθεση στεκη καπου αν γινετε η αν δεν γινετε πειτε μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι κιχλιδες ειναι μια τεραστια οικογενεια στην οποια υπαρχουν απο ειδη που δεν τα πανε καθολου καλα με τα φυτα μεχρι ειδη που τα πανε μια χαρα. Για ποιες κιχλιδες μιλαμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kai Non-mbuna (Haplochromines):Copadichromis azureus "Nkhomo reef" skeftomai na balo ayta ta duo τι λετε????? |
|
|||
|
|||
![]()
mbuna με non mbuna δεν βαζουμε, εχουν διαφορετικες διατροφικες συνηθειες.
Για ποσα λιτρα μιλαμε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα αφου λες οτι δεν γινετε μπορω να βαλω Malawi Cichlids Mbuna (Rock fish):Labidochromis caeruleus (Electric yellow labido) Pseudotropheus socolofi αυτα τα δυο τεριαζουν μπορουν να μπουν με φυτα αν τα παρω μικρα?????? |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι αυτα τα 2 ειδη μπορεις να τα βαλεις μαζι..... Με τα φυτα ομως δε τα πανε και πολυ καλα..... Μονο μερικες ανουμπιες ή καλυτερα βαλισνεριες μπορουν να μπουν....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γατοψαρα με κιχλιδες | popay72 | Malawi | 14 | 08-10-07 18:02 |
mangrove με κιχλιδες | jonnakos | Malawi | 2 | 05-01-07 15:58 |
φυτα για κιχλιδες | billy | Malawi | 5 | 04-02-06 12:25 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |
κιχλιδες με υποστρομα χαλικι | ksaderfos | Malawi | 12 | 15-09-04 22:39 |