![]() |
#1 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Κατ'αρχήν συγχωρέστε με αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία, ακόμα ψάχνομαι λιγάκι σαν νέος εδώ μέσα..
![]() Ότι λέει ο τίτλος λοιπόν, έχω ήδη 8 γαλάζια neon και σκέφτομαι να προσθέσω μερικά black neon στο ενυδρείο μου, γύρω στα 5 για να γίνει άλλο ένα μικρό κοπάδι γιατί μ'αρέσουν ιδιαίτερα και τα μαυράκια. Ξέρω ότι σε ένα ενυδρείο καλό θα είναι να μην μπλέκονται πολλά κοπάδια μαζί και ξέρω επίσης ότι αυτά τα δύο είδη είναι διαφορετικά μεταξύ τους και δεν θα κάνουν ένα κοπάδι μαζί, έχοντας ακούσει όμως ότι τα μαύρα είναι πιο επιθετικά φοβάμαι μήπως υπάρξει πρόβλημα στην ψυχική ηρεμία που επικρατεί μέσα στο ενυδρείο μου μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι κολυμπάνε και στο ίδιο επίπεδο.. Πείτε μου ευχάριστα please ! ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5906
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με neon | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-07 17:48 |
Neon Tetra με αυγά | stat | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 6 | 01-11-05 20:28 |
Άσπρα στίγματα σε Black Neon Tetra | Maax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-11-04 01:16 |
τι θα μπορουσε να ταιριαξει με neon??? | δημητρης τσ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 26-10-04 11:05 |
Black Neon | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-10-04 09:30 |