|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κάθε σχόλιο δεκτό!
Πληροφορίες Jewel Rio 300 Διαστάσεις: 121 x 51 x 62 cm.Όγκος: 300L Κατηγορία: oscaro-ενυδρείο (με τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα oscar, τα βάζω σε μία κατηγορία μόνα τους!) Φυτά: 2 anubias, λευκοκεφάλα, pistiastratiotes Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 astronotusocellatus 3,5 ετών – 23 εκ. περίπου, 1 plecostomus(αγνώστων λοιπών στοιχείων) 1,5 έτους – 20 εκ. περίπου Διακοσμητικά υλικά: ξύλα: 3 ρίζες Mopani, 2 driftwoods – mangrove (το αγόρασα ως mangroveαλλά βάσει χαρακτηριστικών δε μου πολυμοιάζει...οι ειδικοί ας πουν τη γνώμη τους), χαλίκι: μίξη διαφόρων τύπων χαλικιών, μη ασβεστολιθικών & βότσαλο χοντρό μη ασβεστολιθικό Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2 T5 Χ 54W (οι μαμίσιες του Jewel) Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: το μαμίσιο εσωτερικό φίλτρο του Jewel & extra 1 εξωτερικό UnimaxFZKN150 Θερμοστάτης: 300WJewel & 100WFerplastBlueClima (όχι πάντα) Λίπανση: DennerleV30 Complete Παροχή CO2: όχι Παράμετροι: pH: 6,6 Γενική σκληρότητα (GH): ? Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): ? Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): περίπου 15 Αλλαγές νερού: κάθε 15-20 ημέρες το 50% Θερμοκρασία: 26-28 C ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει από αρχές Φεβρουαρίου. Λόγω της ιδιαίτερης διακόσμησης που δημιουργεί το oscarοι φώτος είναι μετά από αλλαγή νερού & επανατοποθέτηση του χαλικιού εκεί που θα έπρεπε, εξού και τυχόν αιωρούμενα σωματίδια. Στο πίσω καπάκι (και με τη βοήθεια του Steady) έχουν τοποθετηθεί για το καλοκαίρι 4 8άρια ανεμιστηράκια. Ακόμη με κάθε αλλαγή προσθέτονται almond leaves. Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρείο μου | ΧρήστοςΠ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 21-03-07 08:56 |
Το ενυδρείο μου | tropheus | Malawi | 8 | 13-10-04 18:14 |