|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για αλλη μια φορα ενα παρατημενο ενυδρειο εκπλησει με τα κατορθωματα του!
Οπως τα συζητουσαμε το πρωι με τον Billy!!! Στο φυτεμενο ενυδρειο μου που ειναι παρατημενο και χωρις αλλαγη για πολυ καιρο με αλγη στα τζαμια και παντου, ανθιζει αγαπημενη μου nymfea lotus !!! Το ενυδρειο δεν εχει καθολου λιπανση εκτος απο CO2 με Controller απο μπουκαλα. Σας δειχνω μερικες φωτο... ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα η φυση βρισκει παντα τροπο.πολυ ομορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο..να ποσταρεις και με το λουλουδι....να το δουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κλεμμένες θα είναι οι φωτογραφίες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε και την πρωτομαγιά να κάνουμε στεφάνη με άνθη απο νυμφέα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θαυμάσια!!! Θα έχουμε ενα χαρούμε ακόμα ένα άνθος, έστω κι από φωτογραφία!!!
Μπράβο Μιχάλη που παράτησες το ενυδρείο και άνθισε!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ανθισε!!! Πρωι πρωι και εκλεισε μετα τις 17:00. Μαλλον αυριο το πρωι θα ξαναννοιξει.
![]() Αν και κοκκινη η φωτογραφια, πανεμορφο!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμεινα...speechless!!!
![]() ![]() ![]() και περιττο να πω οτι κανει πολυ ωραιo wallpaper
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω ηδη βαλει!
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο μπράβο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο.... μπράβο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλά, φανταστικό άνθος, και ακόμα φανταστικοτερη φώτο... για πόστερ!
|
||||
|
||||
![]()
Ξανάνοιξε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξανανοιξε!Σημερα στις 8:00 ανοιξα τα ματια μου να δω αν ανοιξε, και ειχε ηδη προλαβει. Σημερα οι ακρες των κιτρινων πεταλων εχουν μαυρισει.
Ηδη εχει ξεκινησει τη διαδικασια κλεισιματος. ![]() Εχω ξεκινησει να το βιντεοσκοπω, αν ολα πανε καλα, θα φτιαξω ενα θεαματικο βιντεακι σε γρηγορη κινηση που θα καταγραφει την κινηση των πεταλων καθως κλεινει το ανθος!!!
|
||||
|
||||
![]()
Απλα φοβερο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο θεαμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντελώς gay χρώμα.....Μιχαλάκη
![]() ![]() ![]() ΥΓ Πάντως (για να μην βάλεις τα κλάματα με αυτά που έγραψα) είναι πολύ όμορφο και εξαιρετικές φωτογραφίες. Φτου σου μούργο, αρχικοπρίταρε ! |
|
||||
|
||||
![]()
τσ τσ ζηλιάρηηη επειδή δεν σου ανθίζουν οι ανούμπιες τα λές!
Πανέμορφο το άνθος Μιχάλη!
|
||||
|
||||
![]()
Ουαο!, επιτελους τελειωσε, προσπαθησα να κανω οσο πιο επαγγελματικη δουλεια, μπορω!
Απολαυστε αυτο το βιντεο. Ειναι πιο τελειο σε υψηλη αναλυση που ειναι τραβηγμενο. http://www.youtube.com/watch?v=1q5R9rNouRw
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΟ,, να περιμενουμε αυριο να τραβηξεις και το ανοιγμα ??? η απλα να φανταστουμε την αντιθετη διαδικασια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι απίστευτος!
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθησω, αν καταφερω και ξυπνησω εγκαιρως!
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος Μιχαλη... μπραβο!!! Υπαρχει και δευτερο ανθος στα σκαρια η ειναι μονο αυτο???
|
||||
|
||||
![]()
Μονο αυτο νομιζω, απο οσο γνωριζω, μονο ενα κανει καθε φορα.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα το λουλουδι ειναι νυκτοβιο, θα ελεγα, ανθισε ξανα εχθες στις 12:00 η ωρα το βραδυ, και σημερα στις 3 το μεσημερι εχει σχεδον κλεισει!
|
||||
|
||||
![]()
H nymphea μου ανθισε και δευτερη φορα, εκεινη τη φορα δεν την καταλαβα εγκαιρως και οταν την πηρα χαμπαρι, ειχε ηδη μαραθει, καρφωμενη και ανθισμενη αναμεσα στις λαμπες.
Εχθες ανακαλυψα οτι ξεκινησε την πορεια για την επιφανεια και 3ο βλασταρι με μπουμπουκι. Ενα αλλο περιεργο που παρατηρησα στο πρωτο ανθος, ηταν πως το λουλουδι ειχε μεταμορφωθει σε καποιο ειδος καρπου, αυτη τη φορα θα το παρατηρησω ακομη καλυτερα και θα σας μεταφερω τις παρατηρησεις μου.
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα σπόρο Μιχάλη
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nymphaea lotus | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-12-07 17:53 |
red tiger lotus. problem! | candus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-07 09:41 |
Προβλημα με Nymphaea lotus | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 19-03-07 16:34 |
Nymphaea lotus var. rubra | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-02-06 18:37 |
κλαδεμα nymphea lotus...??? | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-12-05 10:39 |