|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:1,20χ48χ68
Όγκος:360 λιτρα Κατηγορία:malawi Φυτά:anubia valisneria Ψάρια / ¶λλα είδη pseudotropheus socolofi 5,labeotropheus trewavasae 4,melanochromis johanni 4 Διακοσμητικά υλικά:πετρες λαβας και αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα μαυρη Φωτισμός:2 τ8 Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:1 ehein 2217 kai 1 eheim 2213 Θερμοστάτης:300w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:8.3 Γενική σκληρότητα (GH):13 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3) 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:30 τοις εκατο καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες:προσπαθησα νακανω το στησημο τωμ πετρων συμφωναμε τον χρυσο κανονα (1/3) δεν ξερω αν τα καταφερα.. Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
οι φωτογραφιες το αδικουν αρκετα αφου η ψηφιακη τα εφτυσε και ειναι τραβηγμενες απο καμερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο αλλα πραγματι με αυτες τις φωτος δεν γινεται δουλεια.....
Περιμενουμε καλυτερες......! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο...απο τα περισσοτερα μαλαουι που ειδα αυτο διαφερει στο γεγονος οτι τονιζονται πολυ οι ανουμπιες μεσα στη μαυριλα της πετρας και μου αρεσει..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας το παίξω λίγο κακός....
Μπορεί να προσπάθησες να εφαρμόσεις των κανόνα αλλα αυτό δεν σημαινει οτι θα γινει και ωραίο...δεν φτανει απο μονο του. Πρωτα ειναι πολύ στημένο,είναι πολυ τετραγωνισμένο,επίσης η πέτρα με την τρύπα στη μεση κατανταει μονότονη στο ματι μου τουλάχιστον... Επίσης η ανουμπια,δεν ξερω δεν μου καθεται τελικα σε αφρικανικο. Επίσης ειναι πολύ μαυρο,αν και μου αρεσει το μαυρο... Αποψης ειναι βεβαια επάνω στην διακόσμηση αυτα που σε λεω,λειτουργικα φαινεται να ειναι ενταξει αλλα θεωρρω οτι μπορεις να το κανεις πιο όμορφο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Aquatlantis 360 | kastmaniac | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 23 | 26-04-07 13:26 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |