|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορεί το συστημά μου να κρατήσει σταθερά της φυσαλλίδες με τίποτα.
σκεφτηκα μήπως φταίει η σειρά των εξαρτημάτων... Τα έχω βάλει με την εξής σειρά: μπουκάλα >> μανόμετρα >> ηλεκτροβάνα >> βελονοειδής Είναι σωστή η σειρά μου? Είχα μια βελονοειδή και επειδή έιχα πρόβλημα πήρα την γνωστή που έχουν πάρει οι περισσότεροι απο τον μήτση, αλλα το πρόβλημα παραμένει Επίσης της ενώσεις της έχω κανει χρησιμοποιώντας τεφλόν μεταξύ των μετάλλων |
|
||||
|
||||
![]()
Η σειρά είναι σωστή , τι πίεση δίνεις από το μανόμετρο στο σύστημα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν προσπαθείς να βάλεις πρώτα την βελονοειδή και μετά την ηλεκτροβάνα. Εγώ τα έχω μπουκάλα>>μανόμετρα>>βελονοειδή >>ηλεκτροβάνα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Περίπου 0.8 bar το έχω ρυθμίσει... που διάβασα οτι εκεί δουλεύει καλά η βελονοειδής....
Σκέφτομαι μήπως ξαναφτιάξω τις ενώσεις, μήπως έχω κάποια διαροή απο εκεί, βάζωντας πιο πολύ τεφλόν ή κανάβι |
|
||||
|
||||
![]()
Η ηλεκτροβανα ειτε πριν ειτε μετα τη βελονοειδη, δεν εχει σημασια
Δοκιμασε και με παραπανω πιεση. Μεταξυ ρυθμισεων θα πρεπει να περιμενεις κανα λεπτο τουλαχιστον |
|
||||
|
||||
![]()
Για διαρροές έλεγξε καλά με σαπουνάδα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή ροή σε DIY CO2 | BabylonX | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-10-06 21:28 |
Ποιό σύστημα είναι κατάλληλο για τον φωτισμό. | KIRKMAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-05-06 00:42 |
Ποιά είναι η βέλτιστη διαδικασία κατασκευής ενός ενυδρείου με κόντρες; | olyon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 18-03-06 19:00 |
ορειχάλκινα εξαρτήματα | ksaderfos | Malawi | 3 | 05-09-05 09:04 |
Ποιό είναι το όνομα μου | Μάγγος Θωμάς | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 04-03-05 14:55 |