|
||||
|
||||
![]()
τι χρειαζονται?
ποσα λιτρα ενυδρειο? ποσο μεγαλωνουν? τις ειδα χτες και ειναι φοβερες? σαν δισκοι ![]() ειναι περιπου 6cm μηκος ειναι φυσικα τα χρωματα τους? να και φωτος
|
||||
|
||||
![]()
Heros severus λεγονται και οντως ειναι πολυ ομορφα ψαρια γινονται γυρο στα 20-25 εκατοστα οποτε καταλαβαινεις θελουν μεγαλο τανκ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι τα "super red severum" γεννετικα επεξεργασμενα.. οπως τα χρωματα στα παπαγαλοψαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα και μενα παπαγαλοψαροδουλεια μου μυρησε.
την πατησα μια φορα και απο τοτε φυσαω και το γιαουρτι
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζεσαι ενυδρείο 300 λίτρων για ένα ζευγάρι και να προτιμήσεις την κανονική τους μορφή.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έχω και εγώ ένα ακριβώς το ίδιο (κόκκινο με πιτσίλες) δεν είναι βαμμένο όπως τα παπαγαλόψαρα αλλά έχει επεξεργασίες με δισκούς. ήρεμο ψάρι γενικά αλλά όταν μεγαλώσει αγριεύει!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενοεις οταν λες οτι εχει επεξεργασιες με δισκους????
Τα σεβερουμ ειναι ειδος που υπαρχει στην φυση δεν ειναι υβρυδιο και δεν ειναι βαμενο , απλα υπαρχει και η ξανθικη μορφη που εχει προελθει απο επιλεγμενες διασταυρωσεις, οπως και σε πολλα αλλα ειδη ψαριων
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που στην φύση στην ξανθική του μορφή δεν θα επιζούσε.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντιλεγω, οπως και το 90 τις 100 των χρωματων που εχουν οι δισκοι εκτροφειων δεν θα μπορουσαν να επιζησουν στην φυση
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδες? | s-vitzi | Malawi | 9 | 26-08-07 22:27 |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |