|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σε ολους. ξερει κανεις που μπορω να βρω φοσφωρικο οξυ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Tα διάφορα σκευάσματα τύπου PH minus έχουν φωσφορικό οξύ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και σε καμμια περιπτωση δεν συνιστωνται!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειμαι ταλιμπαν!!
![]() ![]() ![]() ![]() απλα το θελω για κατι περιπτωσεις ενυδρειων που δεν πεφτει το πεχα με τιποτα για να γινει η αρχη και να το κραταει μετα κατω η τυρφη.επισης σκεφτομουν πως επειδη δεν πολυσυμφερει να εχεις ενα ολοκληρο fishroom και να κρατας χαμηλο πεχα με την τυρφη να το χρησιμοποιουσα γενικα,αλλα γενικως ειμαι κατα των πολλων χημικων και δεν θα το κανω τελικα,αν και αλλοι το χρησιμοποιουν με επιτυχια και σε ενυδρεια αναπαραγωγης. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις fish room γιατί δεν βάζεις ΑΟ;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω αντιστροφη οσμωση.συγκεκριμενα ενα ενυδρειο 140λ ειχε κεχα 3 GH4 και πεχα 7
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με KH 3 πως να πεσει?
Ριχτο στο 1 και θα δεις.... (παρε και ενα ηλεκτρονικο ph μετρο να το παρακολουθεις ομως ετσι? ) |
|
||||
|
||||
![]()
αν ριξεις το ΚΗ στο 1, το ιοντα που παραγονται απο την διασπαση της αμμωνιας θα σου ριχνει το πεχα....Στο δικο μου ενυδρειο χωρις τυρφη , διοξειδιο ή οξυ το πεχα μενει στο 6,5 με τα φωτα αναμμενα και 6,4 με τα φωτα σβηστα.....ειναι θεμα ισορροπιας.....
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον αυτο που λες.αλλα πως ριχνεις μονο το kh;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με νερο απο ΑΟ......
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν το σκεφτηκα.αυτο ακριβως δινει η οσμωση μου,αλλα δεν υποτιθεται οτι δεν πρεπει να εχουμε τα ψαρια σε νερο μονο απο Α.Ο;
|
|
||||
|
||||
![]()
προσθετεις ιχνοστοιχεια
και αλατα......
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις.discus trace εννοεις;;
ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος |
|
||||
|
||||
![]()
ναι..... ή και preisdiscus.....
|
||||
|
||||
![]()
πηρα το discus essenntial της kent γιατι μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο με το discus trace
αλλα το μπουκαλι πανω λεει οτι για να φτιαξεις νερο απο οσμωση πρεπει να χρησιμοποιησεις το kent R/O right. τελικα αυτο που πηρα δεν κανει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |