|
|||
|
|||
![]()
Πηρα σημερα 2 καρχαριάκια (αυτα που έχουν όλα τα πτερύγια και την ουρά τους κοκκινη) και μετά απο πόσες ώρες το ένα απο μαυρο-καφε εγινε εκρου-μπεζ.... Τι γίνεται ρε παιδια???????????????
![]() ![]() ![]() ![]() Εν τω μεταξύ δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτο καθώς συμβαίνει στα γκάππυ που μαυρίζει η ουρά των θυληκών, και στα μολλυ (κυριως σε ένα) που όταν το πηρα είχε καποιες μαύρες κοιλίδες πάνω του και μια τις εξαφανίζει και μια τις εμφανίζει.... Κυρίως δηλαδή εξασθενίζουν τα χρώματά τους. Τι μπορεί να φταίει? Εχω ενα 100λ ψιλοφυτεμένο (γύρω στα 6 φυτά) και οι τελευταίες μετρήσεις μου είναι ΝΟ3 10 ΝΟ2 0 GH 10 KH 8 Ph 7,2 Αμμωνία κατω απο 0,1 Νομίζω οτι οι μετρήσεις είναι καλες... Ο λόγος σε σας!!!!!!!! Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτό θα βοηθούσε!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο μπερδεμένο το setup σου!!!
Δες εδώ για το ψάρι σου http://www.funfishtank.com/
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ωραιά όλα αυτα και πολύ χρήσιμα αλλα γιατι αλλαζει χρώμα?
Τι εννοεις οτι το setup μου ειναι μπερδεμενο? |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη η αλλαγη χρωματος ειναι ενδειξη στρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ε? Υπαρχει περίπτωση να πάθουν κατι? Τα μολλυ τα εχω γυρω στις 20 μερες και δεν εχουν παθει τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα αλλαζουν χρωματα τα νεον την νυχτα(ψιλοασπριζουν)!Να υποθεσω ειναι φυσιολογικο οταν κοιμουνται!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικό είναι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο να ταϊσω τα ψάρια μου; | moby | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-02-07 17:23 |
Ταιριάζουν τα ψάρια που έχω βάλει στο ενυδρείο μου? | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-07 15:47 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
120lt είναι καλό για τα ψάρια μου | Vegeta | Malawi | 7 | 02-11-04 17:43 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |