|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Το είχα postαρει στο αρχάριοι γλυκού νερού, αλλά τώρα κατάλαβα πως τα γενικά τα βάζουμε εδω!
![]() Είμαι ανοιχτός σε απόψεις και προτάσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια θα βάλεις μέσα;
|
|
||||
|
||||
![]()
1. danio rerio
2. barb (tiger, green, rossy) 3. labeo bicolor 4. rachow's notho 5. plecostomus 6. clown (botia) 7. γαριδούλες 8. και ίσως αργότερα καναδυο SAE
|
||||
|
||||
![]()
λιτρα??εισαι καπως απο συνθεση με πρωτη ματια στα ψαρια δηλαδη το aquaskape πολυ καλο για διαφορα νοτιοαμερικανικα ψαρακια αν και οι πετρες δεν ξερω αν ειναι ασβεστολιθικες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοείς οτι είμαι κάπως από σύνθεση στα ψάρια; 2 μήνες τα έψαχνα για να τα ταιριάξω! Και από άποψη χαρακτήρα αλλά και από ανάγκες νερού!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καπως ελπιζω να σε καλυψα θα χεις πολλα διαφορετικων ειδων ψαρακια τα οποια ειναι και ολα λιγο τσαμπουκαδες δεν εχει και πολλα φυτα και κατι μου λεει θα υπαρχει stress
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. ceratophyllum demersum 2. cryptocoryne wendtii "mi oya" 3. anubias barteri var. angustifolia 4. nasae pedicallata 5. riccia fluitans 6. vallisneria caulescens Τα μεγάλα θα ξεκινάνε από πίσω και τις άκρες και όσο προχοράω προς την μέση, θα χαμηλώνουν τα φυτά όσπου να καταλήγουν σε χαλί! Γίνονται εργασίες για την τοποθέτηση μπουκάλας CO2, και ενέργειες για αλλαγή του φοτισμού! Θα ανεβώ στα 0.7-0.8 Watt/lt. Όσο για το μέγεθος......δεν θα μεγαλώσουν αύριο κιόλας. σε 2-3 χρόνια, υπάρχει option για 400άρι! Υ.Γ. το ενυδρείο είναι ακόμα στο στρώσιμο, γι αυτό βλέπεις μόνο πέτρες και ξύλα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |
Aquascaping | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-08-05 14:12 |