|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαράκι (Black Moor)eχει κακή διάθεση, ανορεξία και χαμήλωμα των πτερυγών, παρουσιάζει εξοφθαλμία πρήξιμο των ματιών πρήξιμο σε όλο του το σώμα, τα λέπια (όταν τα κοιτάξεις με πολύ προσοχή!!) ξεχωρίζουν απo το σώμα.... βρίσκετε σε ενυδρείο 200,230 λίτρα περίπου, μαζί με ακόμα 6 χρυσόψαρα (τα 4 είναι 3,4 cm με την ουρα) Ερώτηση: Τι μπορώ να κάνω να το βοηθήσω? υπάρχει περίπτωση ανάρρωσης? η είναι καταδικασμένο? από ότι έχω διάβαση είναι "μεταδοτικό" κάνω κάτι για να προλάβω το κακό από τα υπόλοιπα? Είμαι πολύ μπερδεμένος παιδιά βοηθάτε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απομόνωσε το ψάρι σε μια γυάλα και ανέβασε φωτογραφίες για να δούμε τι ακριβώς έχει. Αν είναι dropsy υπάρχει κίνδυνος και για τα υπολοιπα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βελτίωσε την ποιότητα του νερού σου με συχνές αλλαγές νερού ίδιων παραμέτρων με του ενυδρείου σου!
Και κάνε νηστεία! Οι φωτό είναι θολές και δεν μπορώ να διακρίνω αν μιλάμε για dropsy ή αν το ψάρι έχει γονίδια και από pearlscale.
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως βοηθάει αυτό? για το ίδιο ψάρι μιλάμε για δες σιλουέτα που είχε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ίσως dropsy | Genirous | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-03-07 12:53 |
dropsy...και τώρα... | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-06 12:45 |
dropsy; | bakogiannisd | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 10-01-06 10:44 |
dropsy? | ALKAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-11-04 12:59 |
Χρυσόψαρο με Dropsy.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-05-03 08:23 |