|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι μπορω να καταλαβω ειναι λευκη αμμος
|
|
||||
|
||||
![]()
Αεραντλία-φυσαλίδες....και φαίνονται σαν καταράκτης στην φωτογραφία.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα λες.Και μαλλον κατι θα υπαρχει εκει ωστε να μην φαινονται οτι οι φυσαλιδες πηγαινουν μεχρι πανω.
|
||||
|
||||
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Lucy.
πολυ ενδιαφερον.Εξυπνη ιδεα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μας έβαλες τα γυαλιά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τυχαία το βρήκα - δεν έψαχνα - και κράτησα την διεύθυνση
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ καλο.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία πατέντα μεν αλλά χάνει την φυσικότητα του το ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
![]()
3D WALPAPER
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά όμως τελικά στην αρχιτεκτονική των φυτεμένων το ζητούμενο είναι να φτιάξεις ένα αρμονικό τοπίο βυθού ή κάτι που να είναι προσομοίωση τοπίου εκτός βυθού ? Είναι νομίζω ένας προβληματισμός. Δηλαδή εκείνο που μας εντυπωσιάζει είναι πόσο μοιάζει ο τεχνητός βυθός που προσπαθούμε να φτιάξουμε με το εξωτερικό περιβάλλον ή θάπρεπε να κοιτάμε πόσο κοντά είναι με το βυθό ενός βιότοπου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα το 2ο αλλα δεν παυει να ειναι μια πανεμορφη δημιουργια
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσος κόπος για να κάνεις κάτι αφύσικο! έναν .... υποβρύχιο καταράκτη! Πάντος εγώ κρατάω την ιδέα για τοποθέτηση των βράχων για καταράκτη στην λιμνούλα μου! Έξω από το νερό, κανονικό καταράκτη!
|
||||
|
||||
![]()
Και είναι και ποιο φυσικό αυτό Lucy
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Πως; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-02-07 08:22 |
πως?! | melitropos | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-06-06 01:14 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
εκανε κρακ | Giwrgos23 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 31-03-06 22:51 |