|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον η γέννα έγινε το Σ/Κ που λείπω από το γραφείο.
Σήμερα είδα δύο μικρούλια. Κρυμμένα μέσα στα φύλλα της egeria και του κερατόφυλλου. Τα υπόλοιπα ή κρύβονται καλά ή τα εξαφάνισαν τα άλλα. Α ξέχασα guppy γέννησε. (δεν έχω και άλλα δηλαδή) Εριξα τροφή περισσότερη και πιο πολύ τριμμένη. Μέχρι τώρα τάιζα μια φορά την ημέρα. Τώρα να ταίζω συχνότερα? Τι άλλο να κάνω? Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουνε!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ιντε να σου ζήσουν. Εγώ δεν τάιζα περισσοτερες φορές αλλά μόνο λίγο περαπάνω με πολύ καλά τριμένη τροφή. Α! ενώ την Κυριακή δεν τάιζα καθόλου για τις πρώτες τρείς εβδομάδες τάιζα κανονικά και την Κυριακή. Επέζησαν τελικά αρκετά έχω τώρα στο ενυδρείο πρίπου 12 γκαπάκια που γεννήθηκαν πριν έναμισο μήνα!!! Χε χε χε!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλή αρχή!!!! Πρόσεξε μόνο χαζομπαμπά γιατί τα μικρά είναι λίγο κατρουλιάρικα!!!! Καλή συνέχεια!
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζησουν ! Κοιτα λιγο μηπως βρεις κανενα μεσα στο φιλτρο και βαλε μια σιτα μπροστα να μην τα ρουφαει.Ασε που κατι μου λεει πως θα ανακαλυψεις κι αλλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλοι μου.
Τωρα που τα ανακάλυψα μάλλον είναι αργά για τα υπόλοιπα. Οσα βλέπω (2) έχουν μήκος όσο το νυχι του δείκτη περίπου. Δεν δείχνει να τα τραβάει η αντλία. Μετρήσεις που έκανα πριν από λίγο ήταν όλα κανονικά . |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά είχατε δίκιο για ακόμα μία φορά.
Σήμερα είναι 6 τα νεαρά ... εμφανίστηκαν άλλα 4 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσαμε!!!! | Filotas | Ζωοτόκα | 9 | 21-11-07 09:52 |
Γεννήσαμε,Γεννήσαμε!!!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 14 | 04-10-07 16:24 |
Γεννήσαμε... | mios | Δίσκοι | 7 | 29-05-07 13:00 |
Γεννήσαμε, αλλά.... | geokary | Δίσκοι | 1 | 08-05-07 17:19 |
Γεννήσαμε...!!!!! | Neoklis | Ζωοτόκα | 4 | 20-04-07 10:14 |