|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα νταρφ γκουραμι και θέλω να προσθέσω ένα θυληκό νταρφ ή μια μονομαχίνα. Λέτε να γίνει της μονομαχίνας?
Πάντως 7 αρλεκίνους που έχω μέσα, ο γκουράμις τους έχει στην τσίτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αχ αυτα τα Gurami και ο παλιοχαρακτηρας τους ! Αφου τσιτωνει τους αρλεκινους φαντασου τι εχει να γινει με την μονομαχινα! Χωρις να ειναι και βεβαιο,αλλα πιθανοτατα θα εχεις κυνηγητα και ξυλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί george το λες αυτό? Υποτίθεται ότι τα νταρφ είναι πιο ήπια και ταιριάζουν με φιλύσηχα ψάρια όπως οι αρλεκίνοι. Μάλιστα απ' ότι έχω διαβάζει ταιριάζουν και μεταξύ τους.
Ειδικότερα ο δικός μου (το ενυδρείο τρέχει έτσι περίπου 3 μήνες) παλιότερα ήταν πιο ήσυχος. Τώρα απλά έχει περιορίσει τους αρλεκ σε μια μικρή περιοχή και τους έχει στην τσίτα. Οταν κλείσουν τα φώτα οι αρλεκ κυκλοφορούν πιο άνετα. Ποια είναι η γνώμη σου? Θα έπρεπε να αλλάξω κάτι στη σύνθεση του ενυδρείου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβίωση Ζεύγους | pchrono | Bettas | 6 | 22-02-07 17:26 |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
συνήπαρξει καρχαρία με γκουράμι | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-05-04 01:18 |
κλασικό γκουράμι νάνος με μπλέ θηλυκιά διασταύρωση | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-11-03 00:28 |