|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είδα αυγά πάνω στο φίλτρο
τα χώρισα απο τα άλλα ψάρια. Διάβασα ότι πρέπει να κανω αλλαγές νερού καθε μέρα 23-30%. (Θα συνέχίζω να προσθέτω πχ βελτιωτικό νερού, σίδηρο για τα φυτα, co2 (σε ταμπλέτες κτλ. όπως έκανα μέχρι τώρα). 120LT PH=7.8 NH4=0 NO2=0 GH=13 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες τα χώρισες που τα έβαλες?
Δώσε info ενυδρείου γεννήστρας! Όσον αφορά τη λίπανση δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να την διακόψεις! Όσον αφορά το βελτιωτικό νερού! Τι είναι αυτό? (μήπως ανεβάζει τα οκτάνια?) ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς τα ψάρια έφαγαν τα αυγά τους. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Δεν ξέρω αν τα ψάρια είναι θηλυκό και αρσενικό, υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο φύλο (θηλυκά) και να κάνουν αυγά; |
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε μια φωτό για να γίνει αναγνώριση!
|
|||
|
|||
![]() Ελπιζω αυτές οι φωτογραφίες να βοηθήσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Με επιφύλαξη στην αριστερή φωτό έχουμε θυληκιά και στην δεξιά αρσενικό!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶ρα αν είναι όντως έτσι, όταν ξανακάνουν αυγά θα πρέπει πάλι να τα χωρίσω. Δυστηχώς δεν υπάρχει δυνατότητα δεύτερου ενυδρείου οπότε χωρίζω στα δύο το ήδη υπάρχον. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννησαν κι εμένα τα σκαλάρια μου | boardman | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 12-07-06 08:30 |
Γέννησαν τα σκαλάρια | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 12-02-06 14:51 |
Βοήθεια! Γέννησαν τα Apistogramma cacatuoides | DJK | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 31-01-06 23:37 |
Τα Betta Splendens γέννησαν! | TTLO | Αναπαραγωγή | 14 | 18-02-04 22:45 |