|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί......Μέσα σε ενα ενυδρείο 54 λίτρων αφού συμβουλεύτηκα το υπεύθυνο του pet shop αγόρασα και έβαλα cardinal tetras & guppies !! Ομως μετά απο διάφορες συζητήσεις με φίλους (πιο σχετικούς απο μενα σε ότι αναφορά τα ενυδρεία) μου ειπαν οτι τα ψάρια αυτά δεν είναι συμβατα μεταξυ τους ! Με τα πολλά μου είπαν να κοιτάξω στο παρακάτω site για να δω και μόνος μου..... http://www.timstropicals.com/Invento...rdinalInfo.asp
Εδώ είναι όμως που μπερδεύτικα ακόμα περισσότερο! Ενώ μου λέει ότι τα 2 ειδη είναι οκ μεταξύ τους αμα πάω στις τιμές pH βλέπω ότι ενω τα guppy θελουν 7-8 τα cardinal θέλουν 4-6.8 !!!! Εχει γίνει κανένα λάθος στις παραπάνω τιμές ή τελικά το pH δεν εχει τόση μεγάλη σημασία (!)......Μπορεί κάποιος πιο εμπειρος να μου πει τη γνώμη του? Τελικά πάνε μαζί ή όχι? |
|
|||
|
|||
![]()
Το λινκ αυτο ξεχνα το.
Οχι δεν πανε μαζι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τη γρήγορη σου απάντηση!!!!
Μήπως υπάρχει κανένα άλλο παρόμοιο link ? |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλύτερα ρώτησε μας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατότητα με clown loach? | dimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-10-06 13:17 |
SOS-Βοήθεια με σκαλάρι!!!! | giannisg | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 13-06-06 10:55 |
Βοήθεια με guppy | pStathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 22-01-06 01:14 |
βοήθεια με Γκάλαχερ | bakogiannisd | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-01-06 09:28 |
Βοήθεια με PH meter | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 25-10-04 02:35 |