|
|||
|
|||
![]()
θελω συμβουλη για δυο αυτοματισμους που χρειαζομαι. Αναλυτικοτερα:
1. εχω 2 θερμαντικα 150 watt εκαστο καθως και μια σειρα απο ανεμιστηρακια. πρεπει λοιπον να συνδιασω αυτα τα 2 ωστε να εχω σταθερη θερμοκρασια. 2. εχω δυο ζευγη Τ5 δηλαδη 2χ54 και 2χ54. θελω λοιπον να αναβουν και να σβηνουν σιγα σιγα και οχι αποτομα. για την ωρα εχς 2 χρονοδιακοπτες.
|
||||
|
||||
![]()
στο πρωτο ερωτημα θα δωσει απαντηση ενας elliwuel δες το υπομνημα και κανε και μια αναζητησουλα στο δευτερο κανε μια αναζητησουλα<βλεπε dimmable ballast dim controler> αλλα γενικα δεν ειναι οσο ευκολο το πρωτο...
|
||||
|
||||
![]()
εχμ το πρώτο μάλλον είναι ποιο εύκολο αν ο φίλος μας έχει εργοστασιακά φωτιστικά!
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο ειναι σχετικα ευκολα με τον καταλληλο εξοπλισμο.
Το πρωτο (ανεμιστηρες/θερμαντηρες γινεται με εναν eliwell δυο σημειων. Το δευτερο, με τα καταλληλα dim ballast και εναν dim ballast controller ανατολης δυσης.... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι τοσο ευκολο νομιζω να βρεις dim ballast controler sir
![]()
|
|||
|
|||
![]()
που τα βρισκω αυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Eliwell απο διαφορες πηγες...
Το δυσκολοτερο ειναι η αντικατασταση των κοινων ηλεκτρονικων σε dim. Σε μερικα καπακια (πχ ριο) κατι τετοι ειναι αδυνατο. Αμα το πετυχεις αυτό τα υπολοιπα γινονται.. |
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα...κατι αλλο παρομοιο ωστε να μην αναβουν τοσο αποτομα?
|
||||
|
||||
![]()
Προσθετες λαμπες t5 που να ντιμαρονται προτου αναψουν οι κανονικες ισως?
Μαγικα δεν γινονται παντως.... |
|
|||
|
|||
![]()
ναι συμφωνω. μαγικα τελος εδω και χρονια...θα δω πωσ θα το χειριστω... απ' οτι διαβαζω ο elliwel δεν ειναι τραγικος στην συνδεσμολογια
|
|