|
|||
|
|||
![]()
Έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό ηλεκτρονικό θερμόμετρο χωρίς κατι έξτρα μόνο ένδειξη θερμοκρασίας με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
και τα υδραργυρου μια χαρα ειναι...ηλεκτρονικα μονο με ενδειξη εναν τυπο εχω δει μονο στα πετ που ειναι πανακριβο για απλο ηλεκτρονικο θερμομετρο...
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα ενα το πλήρωσα ακριβά και αφου το συγκρινα με δυο τρία διαπίστωσα οτι χάνει ενα βαθμο οπότε άστο καλύτερα τζαμπα λεφτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι....
Μήπως μία λύση για τον φίλο μας είναι ο eliwell....???? ![]() ![]() Και έτσι έχεις και τον έλεγχο στα ανεμιστηράκια κ τον θερμοστάτη, αν τόσο πολύ θέλεις να έχεις την θερμοκρασία ηλεκτρονικά... 2 σε 1...!!!! ![]() ![]() ![]() Πάντως 8α συμφωνήσω με τον steady ότι και του ψευδαργύρου είναι πολύ καλά....!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα αλλο καλο ειναι ενα που εχει το lidl καθε τοσο για χωρο αλλα εχει αισθητηρα απο pvc και κανει 5€ και ειναι αξιοπιστο κοιτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....highlight=lidl
|
||||
|
||||
![]()
Υδραργύρου που δεν ειναι υδραργύρου αλλα οινοπνεύματος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ δηλαδή καλύτερα να ξεχάσω τα ηλεκτρονικά ;
Θα κοιτάξω το lidl ελπίζω να το έχει ακόμα γιατί όταν θες κάτι απο lidl έχει εξαφανιστεί :P |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο παντα πρεπει να χουμε και ενα συμβατικο μεσα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν το θερμόμετρο δείξει 33,4....... | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 15-07-05 18:45 |
Θερμόμετρο | mmbuna | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-02-05 12:09 |
Ηλεκτρονικό pHμετρο; | soulmate | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-06-03 23:54 |
Σπαμένο Θερμόμετρο | nkarvounis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-03-03 00:12 |
εξωτερικό θερμόμετρο stick της tetra | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 12-01-03 20:30 |