|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη τη βδομαδα θα ξαναστησω το ενυδρειο μου απο την αρχη ...
Εχω παρει υποστρωμα sera flore depot για τα φυτα μου και σκεφτομαι να προσθεσω σε αυτο και ενα σακουλι με τυρφη που δεν προκειται να την χρησιμοποιησω πουθενα . Το να αλλαξει η προσθηκη τυρφης τις παραμετρους του νερου μου φαινεται λιγο δυσκολο αφου ειναι μισο λιτρο σε 140 λιτρα νερο. Τι γνωμη εχετε να τη βαλω ή δεν θα βοηθησει τα φυτα μου?
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε, βρες και βαλε λατεριτη....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είναι λίγο αλμυρός ο άτιμος!
|
||||
|
||||
![]()
Για την τυρφη τι εχετε να μου πειτε...
Υπαρχει σε ενα ποσοστο στο flore depot που θα βαλω , απλα λεω αν θα υπαρχει προβλημα με τις παραμετρους του νερου με το να βαλω λιγη εξτρα .
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη εφόσον κυκλοφορία νερού δεν θα υπάρχει ή έστω θα είναι ελάχιστη στο υπόστρωμα τότε δεν νομίζω οτι θα επηρεάσει! Περίμενε να δούμε τι λένε και οι υπόλοιποι γιατί δεν το έχω δοκιμάσει!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω νομιζω οτι η ποσοτητα ειναι μικρη για να επηρεασει τις συνθηκες...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για υποστρωμα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-03-07 12:19 |
ερωτηση για υποστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-09-06 21:16 |
πρασινη αργιλος για υποστρωμα??? | notos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-05-06 11:09 |
αποριες για υποστρωμα+.... | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-12-05 23:58 |
υποστρωμα για χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 1 | 06-12-05 21:38 |