|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εστειλα μαιλ για να εχω προσβαση στις εξτρα ενοτιτες του CABκαι δεν εχω παρει απαντηση τι γινετε
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον είσαι οικονομικά εντάξει μέλος του ΠΣΦΕ, το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα.
* Οι επιπλέον ενότητες είναι του ΠΣΦΕ. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και αναμενω καρτερικα
------------------------- να σας ευχαριστισω για την αμεση διερευνηση του ποστ και την αμεση ενεργοποιηση των εξτρα ενοτητων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 18-05-07 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι έξτρα ενότητες;
και εγώ είμαι μέλος και δεν ξέρω κάτι γιαυτό... ενημερώστε με παρακαλώ.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tαχύτατος και άμεσως όπως πάντα...
Ευχαριστώ. 'Εστειλα mail.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ANUBIA | SOCRATIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-11-24 22:38 |
Σχηματισμός άλγης στις πέτρες | angel1984 | Malawi | 6 | 08-04-07 17:21 |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
Πρόβλεψη στις συναντήσεις | Juan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 27 | 18-11-05 19:38 |
τι είναι αυτό στις σωληνώσεις | drakoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 23:20 |