|
|||
|
|||
![]()
Δείτε τις φωτο και αν μπορείτε λύστε μου κάποιες απορίες.
Να σας πω πρώτα ότι από πίσω του, ο χώρος είναι πάρα πολύ μικρός. * Στην πίσω δεξιά πλευρά χωράει η μία είσοδος του φίλτρου άνετα. Κάτω από τον κορμό έχει μία τρύπα. Να υποθέσω ότι είναι γι' αυτή τη δουλειά; * Στην πίσω αριστερή πλευρά είχε δύο τρύπες, αλλά αναγκάστηκα να το μικρύνω. Να φτιάξω μία άλλη τρύπα και να βάλω εκεί την είσοδο του δεύτερου φίλτρου; * Από τις δύο εξόδους τη μία λέω να τη βάλω στο πλαϊνό τζάμι και την άλλη να τη ρίξω πίσω από το background με το σωλήνα μόνο. Πώς σας ακούγεται; * Ο θερμοστάτης μάλλον χωράει και αυτός από πίσω, αλλά θα ακουμπάει στο τζάμι χωρίς βεντούζες και στο background. Θα έχω πρόβλημα; * Για να το κολλήσω θα βάλω σιλικόνη μόνο από κάτω και σε 4-5 σημεία που εφάπτονται από πίσω.Θα έχω πρόβλημα με την άνωση; ΥΓ Δυστυχώς δεν έχει manual γι' αυτό κάνω και αυτές τις ερωτήσεις. Σας ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY background- βοήθεια | paxh2o | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 03-01-08 08:46 |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |
ΛΥΣΗ ΓΙΑ (εξωτερικο) BACKGROUND | HZULL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-03-03 20:13 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |