|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο λίγο επέστρεψα στο σπίτι και βρήκα σε όλο το ενυδρείο να επιπλέουν μωρά πορτοκκαλία....
Πριν λίγες ημέρες πρόσεξα ότι ένας απο τους δίσκους μου ήταν συνέχεια κοντά στο CO2. Δεν είδα καθόλου αυγά γιατί είναι πολλά τα φυτά. Τα ψαράκια κολυμπούν παντού. Επειδή είναι μεγάλο το ενυδρείο.. δεν πήγαν κοντά στην μαμμά τους... ούτε πιος είναι ο πατέρας δεν είμαι σίγουρη...Πως να χωρίσω το ζευγάρι? (άμα βρώ τον μπαμπά φυσικά.) Οι άλλοι δίσκοι άρχισαν να τρώνε τα μωρά..μάζεψα καμια πενηνταριά για να μην τα φάνε...και τα έβαλα σε ένα μπόλ ....τι να κάνωωωωωω Θα πεθάνουν?.....μόνα τους? Παρακαλώ συμβουλέψτε με τι να κάνωωωωωωωωωωωωωω
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Γέννησαν κι εμένα τα σκαλάρια μου | boardman | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 12-07-06 08:30 |
Βοήθεια! Γέννησαν τα Apistogramma cacatuoides | DJK | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 31-01-06 23:37 |
Μαχαιρόψαρα - Γκάπυ που δεν γέννησαν | cubapete | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 19:29 |
Οι Δίσκοι μου - Μία παρουσίαση! | John T | Δίσκοι | 12 | 12-04-05 13:03 |