|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχω ενυδρείο BOYU 200 Διαστάσεις: 80πλ. x 45βα. x 55υψ.που αυτή τη στιγμή δουλευέι σαν κοινωνικό φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων.
Απο εξοπλισμό έχει Φωτισμός: 2 ARCADIA 18W Ερυθρού φωτός 1 ARCADIA 18W DAY LIGHT Φιλτράρισμα: ΦΙΛΤΡΟ EHEIM 2215-620lt/hr Θερμοστάτης: JAGER EHEIM 3605 125W Σκεφτομουνα να κανω την υπερβαση και να το μετατρεψω σε FISH ONLY με ζωντανο βραχο φυσικά(αφου βεβαια βρω καλο σπιτι για τα ψαρακια που εχω τωρα).Από εσας θελω να μου πειτε τι θα χρειαστω για την πραγματοποιηση του επιπλεον απο αυτα που εχω μεχρι τωρα,ποσα ψαρια μπορω να τοποθετησω σε ενα τετοιου μεγεθους ενυδρειο(αν εχετε και link για τα συμβατα ειδη που μπορω να βαλω θα ηταν χρησιμο) και αν με ενα κονδυλη 400 ευρω χωρις τα ψαρια μπορω να το παργματοποιησω με καλα για τα ψαρια μου αποτελεσματα. Η πραγματοποιηση του θα γινει πολυ προσεκτικα και σταθερα με πολυ διαβασμα και βοηθεια(ελπιζω ![]() Ευχαριστω απο πριν για ολες τις προτασεις-συμβουλες. ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο για Oscar | PHILIPAN | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 05-12-07 15:42 |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |