|
||||
|
||||
![]()
γεια σας φιλοι μου.
μπαινω κατευθειαν στο θεμα.πριν ακριβως απο ενα μηνα στις 28 ιανουαριου,γεννησε η μια απο τις γκαπινες μου.τα μικρα ηταν 18 κ τα μετεφερα στο 20λιτρο ενυδρειο μου μονα τους να μεγαλωνουν. η μανα μετα απο μια εβδομαδα απεβιωσε καθως κυκλοφορουσε στο μεγαλο ενυδρειο παρεα με τα υπολοιπα ψαρακια. σημερα ακριβως ενα μηνα μετα γεννησε μια απο τις αλλες γκαπινες μου. πρωτη ερωτησή/μπορω να βαλω τα νεογεννητα με τα μολις ενος μηνος γκαπακια η τα μεγαλυτερα θα κανουν γευμα τα νεογεννητα? ερωτηση 2/τι να κανω για να μην πεθανει η μανα?την βλεπω λιγο σα να τρεμει. αρχικα τα μικρα τα εχω στη γεννηστρα,στον κατω οροφο κ την μανα επισης στην γεννηστρα.δε την εβγαλα γιατι θα την ζαλισει ο αρσενικος κ θα την κουρασει,της φτανει η γεννα μην εχει κ αλλα. τι προτεινετε? ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 - Επειγον | Lsourtzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 20-10-07 09:59 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΩ %*@#$.... | medoc30 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-08-04 15:38 |
Γιατι τα κανετε ολα τοσο πολυπλοκα? | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 26-01-04 17:40 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |