|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80*40*45 Όγκος: 144 λιτρα (130 καθαρα) Κατηγορία: Συνολου Φυτά: anubias:3 barteri , 2 nana , 1 petite , valisneria americana , microsorium pteropus , ceratofylum demersum , vesicularia dubyana , alternanthera reineckii , egeria densa Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 ramirezi ,1 botia striata, 1 botia lohachata, 2 sae, 5 neon, 1 big pleco. Διακοσμητικά υλικά: Ριζα Mangrove me anubia petite και java moss δεμενες πανω της . Χαλικι: χαλαζιακο 3-5mm αναμεικτο με λαβα Φόντο: Αφισα αλλα το παει για μαυρο χαρτονι απ΄οτι φαινεται Φωτισμός: 3 x 25 sylvania aquastar Διάρκεια φωτισμού: 13 ωρες (η μια αναβει μιση ωρα νωριτερα και κλεινει μιση ωρα αργοτερα) Φιλτράρισμα: eheim 2213(μπλε σφουγγαρι-siporax-υαλοβαμβακας) , εσωτερικο 700 lt/h Θερμοστάτης: ferplast bluclima 200watt Λίπανση: seachem flourish προς το παρων( αναμενω seachem iron kai potassium) Παροχή CO2: diy (αναμεται φυαλη και μανομετρα) Παράμετροι: pH:7,2 Αλλαγές νερού:1/3 καθε βδομαδα Θερμοκρασία:26 Φωτογραφία: [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/basilis/Desktop/New%20Folder/DSCF1786.JPG[/IMG]
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |