|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω...
Έχει φέρει κανείς μονομάχους από το εξωτερικό? Από ποια χώρα? Ποια ήταν η διαδικασία? Ηρθαν καλά τα ψαράκια? Και πόσο στοίχισε η όλη υπόθεση? Έχω κολλήσει άσχημα με αυτά τα υπέροχα πλάσματα και ψάχνομαι. Διστάζω κυρίως γιατί δεν σκοπεύω να κάνω αναπαραγωγές, προς το παρόν τουλάχιστον και δεν ξέρω αν αξίζει την φασαρία και το κόστος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει φέρει η Μάριελ και ο Δημήτρης, ίσως και άλλοι ....
θα σε βοηθήσουν ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι εγω εφερα
![]() 1 Σιγκαπουρι -αγγλια(Εχει αντιπρωσοπο εκει) και μετα ηρθαν κυπρο 2 με κουριερ καμια ιδιετερη διαδικασια 3 αχ εμενα ο αγγλος δεν εβαλε το τηλ. μας στο κουτι μετα απο 5 μερες περιπου και οταν εφτασε το κιβωτιο δεν μας ιδοποιησαν τηλεφωνικως κτλ κτλ μεχρι να βρουμε τα ψαρακια ... τα βρηκαμε τα 2 απο τα 4 ηταν νεκρα ![]() ιδοπιησα τον eugene ο οποιος θα μου αντικαταστησει τα 2 νεκρα και θα μου κανει και μια θυληκια δωρο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα μεταφορικά πόσο περίπου πήγαν?
|
|
|||
|
|||
![]()
εξαρτατε απο τα κιλα εγω μεταφορικα εδωσα καπου στα 20 δολαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε ομως γιατι μπορει να εχεις προβληματα με τελωνεια αν ειναι απο ασια.του γιαννη του τα κρατησαν στο αεροδρομιο μεχρι που ψοφησαν (δες εδω
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=7451 ειναι ρισκο... ![]() εγω δεν εχω παραγγειλει απ'εξω,ειχα παει γερμανια και τα'φερα η ιδια
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να το τολμίσω
![]() Τα λυπάμαι τα κακόμοιρα τα ζωντανά, δεν το ρισκάρω. Θα πάρω ότι καλύτερο βρω εδώ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
Εσωτερικό φίλτρο vs εξωτερικό | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-05 15:40 |
Εξωτερικό φίλτρο για 60lt ενυδρείο | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-07-04 16:21 |
Διαρροή σε εξωτερικό φίλτρο | basilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-01-04 01:35 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |