|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτό είναι από την εισαγωγή του και την μικρή τελετή υποδοχής που του έκαναν τα γκουράμια...
Θα ήθελα να μάθω ποιο ακριβώς είδος pleco είναι, ώστε να αντλήσω περισσότερες πληροφορίες, μπας και καταφέρω να τον "βασανίσω" λιγότερο εξ αιτίας της άγνοιάς μου...(είναι ο πρώτος μου pleco). ![]() Υ.Σ.: Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν τα στατιστικά, αλλά είναι ακριβώς 12 πόντους μαζί με την ουρά και το μέγιστο άνοιγμα πλάτους (χωρίς τα πλαϊνά φτερά) 2,7 cm (μάγουλα). Θα μπορούσε να είναι Hypostomus aurantiacus (ελπίζω όχι, γιατί είδα ότι γίνεται διπλάσιος!) αλλά θα ήθελα σίγουρη γνώμη αν κάποιος ξέρει...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 27-06-06 στις 09:22 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |
αναγνώριση νέου φυτού ... μάλλον anubia | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 12-03-03 13:45 |