|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χνουδοτη μπαλιτσα στο μεγεθος της μπαλας του πινκ πονκ μου ειπαν οτι πολαπλασιαζεται βγαζοντας αλλη μικρη απο μεσα της οποιος ξερη τι φυτο ειναι ας βοηθησε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον μιλάς για είδος άλγης (Cladophora aegagrophila), για ρίξε μία ματιά σε αυτό το post : http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10258
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπε και ο Halvas69:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διάβασα οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τάπιτας αν δεθεί κάπου σταθερά. επίσης για να μείνει σε σχήμα μπάλας πρέπει να το ρολλάρεις που και που
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμείς το διαβάσαμε πριν από το δικό σου post που το αναφέρει ο Liolios, but thx for the effort anyway
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα τώρα είναι το εξής: το έχει δει κανείς σε κανένα pet shop;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
α ωραια, εγω θα παρω κανα δυο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δικά μου πάντως τα πήρα από το aquabid.com Δεν πάθανε τίποτα από τη μεταφορά (είναι ανθεκτικά), φτάσανε γρήγορα & είναι και οικονομικά. Αν θες κάνε ένα search για mooss ball. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|