![]() |
#1 |
Νεα Αρχή.Πρόταση ενυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σας,
Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το hobby έφτασε η ώρα να ασχοληθώ ξανά ![]() ![]() Τώρα πλέον μόνιμος κάτοικος δυτικής αττικής, θα με ενδιέφερε από τους πιο έμπειρους στο hobby να μου προτείνουν κανένα καλό μαγαζί με γνώμονα να έχει ποικιλία από ενυδρεία και από αξεσουάρ αλλά και υλικά για το aquascaping πέτρες,ξύλα φυτά. κλπ Επίσης έχω κάνει έρευνα από internet και έχω δει πολλές μάρκες ενυδρείων (Juwel, Fluval, Aquatlantis, Eheim, sun-sun,aquel) και έχω μπερδευτεί...θα ήθελα αν κάποιος φίλος μπορεί να προτείνει μάρκα ή ενυδρείο στα 200 λίτρα με γνώμονα την ποιότητα! |
|
Εμφανίσεις: 5060
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Παράθεση:
Με το καλό, κι εδώ είμαστε για τη συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Κλεόβουλε!
Θα επανέλθω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας και πάλι,
Το ενυδρείο έχει αγοραστεί 1.20x0,40x0,50 =240 λίτρα ![]() Έχω ξεκινήσει το διάβασμα να θυμηθώ .....σχετικά με το στρώσιμο (μάλλον θα αγοράσω κάποιο coditioner με έτοιμα βακτηρίδια)
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι και εγώ ένα 240λτ από Σεπτέμβρη. Τι αγόρασες τελικά? Μπορείς να μου στείλεις με ΠΜ τιμή και από που το αγόρασες?
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
Σχετικά με το φίλτρο του ενυδρείου είμαι μεταξύ των παρακάτω
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
Το ενυδρείο στήθηκε, και βρίσκομαι στην φάση του στρωσίματος με βακτήρια από το εμπόριο. Το ενυδρείο είναι 240 λίτρα, με φίλτρα Oase biomaster 350 και eheim 2213. (Δεν έχω άνθρακα, έχω μηχανική φίλτρανση μπλε σφουγγάρια και μακαρόνια, βιολογική κάτι κεραμικά σφαιράκια της eheim και κάτι πλαστικά της Oase, και τέλος τα φίλτρα τα λευκά για συγκράτηση σωματιδίων) Οι πρώτες μετρήσεις έδειξαν gH=9, kH=6, pH=8, NH3=0, NO2=0 και ΝΟ3=0. Έβαλα άμμο χαλαζιακή, πέτρες ασβεστολιθικής σύστασης.Φωτισμός έχει LED 9000K και 6500Κ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για 46 Lt | Christaras13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-04-21 21:13 |
Πρόταση | Dimitra_ | Greek Aquarist's Boards | 14 | 02-06-17 15:33 |
Μια πρόταση.....;) | kostasz87 | Bettas | 2 | 14-06-11 10:17 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |