|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
'Εχω 'ενα δίσκο 9 μήνες,αναγκάστηκα και τον έβγαλα απο τους άλλους και τον έχω σε καραντίνα εδώ και μια εβδομάδα γιατί δεν έτρωγε και έβγαζε περιττώματα άσπρα.Έκανα θεραπεία με flazil αλλά ακόμα δε τρώει.Σκέφτομαι να ανεβάσω τη θερμοκρασία στους 33-34 βαθμους.....το έχετε δοκιμάσει?Δεν ξέρω τι άλλο μπορω νά κάνω.Να βάλω αλάτι?Περιμένω τη βοήθειά σας και ευχαριστώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
froso γειά. πρίν λίγο καιρό είχα το ίδιο πρόβλημα. δές εδώ τί έκανα και σώθηκαν τα ψάρια. http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9530
τι θεραπεία έκανες ακριβώς με το flagyl και τί ποσότητα έριχνες, για πόσες μέρες και με ποιές συνθήκες.? |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε
Eκανα ακριβώς το ίδιο,απο την απάντηση που σου δώσανε...και μάλιστα τη μεγάλη δόση.Το πρόβλημα είναι οτι χάσαμε χρόνο με τον άντρα μου μέχρι να πάρουμε καραντίνα και τώρα έχει αδυνατίσει πολυ και δε τρώει,ενώ ο δικός σου έτρωγε έστω κ λίγο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τί να πώ εύχομαι να σωθεί. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ΕΣΩΣΑ το ψάρι,σήμερα είναι καινούργια μέρα,ΕΦΑΓΕ μετά απο τόσες μερες με 10 μασέλες....του 'εδωσα κοκκινο σκουλικι.Μετά τη θεραπεία με ΦΛΑΖΙΛ του έκανα θεραπεία με prazikantel που βρήκα σε κάποιο site.Ax
ε'ιμαι πολύ χαρούμενη...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο,μπραβο...!!! συνεχισε παντως να το παρακολουθεις απο κοντα τις επομενες μερες,γιατι το ψαρακι εχει ταλαιπωρηθει αρκετα απο τη φαρμακευτικη αγωγη...ολα θελουν το χρονο τους...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τώρα τί κάνεις.? συνεχίζεις θεραπεία με το prazikantel.?? τα συμπτώματα συνεχίζουν.?? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τον αφήσω στη καραντίνα μέχρι να ξαναρχίσει να τρώειάπο το χέρι.Σε μια εβδομάδα πρεπει να γίνει επανάληψη του prazikantel για δυο μέρες.Παντως ξανάφαγε με μανία,φουσκωσε......η κοιλίτσα του,τουβαλα και βιταμίνες.Σας ευχαριστώ ολους.ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|