![]() |
#1 |
Τι Φυτά να βάλω σε αφρικανικό;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σας, σε λίγες μέρες θα φιλοξενηθεί ένα χαρέμι από pseudotropheus saulosi και θα ήθελα να βάλω φυσικά φυτά στο ενυδρείο μου (100x40x50), μπορείτε να μου προτείνετε φυτά που να μην τα τρώνε οι κιχλίδες και να είναι ανθεκτικά στις παραμέτρους του "αφρικανικου" νερού;
* Σημειωτέον δεν έχω κάποιο ειδικό υπόστρωμα ή φωτισμό για φύτευση, παρά μόνο χαλίκι κοκκομετρίας 1-3mm και βράχους. Ο φωτισμός είναι με ταινία LED RGB |
|
Εμφανίσεις: 4691
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλή αρχή στο ενυδρείο
![]() Στα αφρικανικά συνηθίζεται η βαλισνερια και η ανουμπια.Ισως και η java fern σε ορισμένες περιπτώσεις |
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από τα παραπάνω Crinum και κρυπτοκορίνες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανούβιες προτείνω εγώ. Δεν τις τρώνε ούτε φυτοφάγα ψάρια λόγω της κακής γεύσης τους. Είναι και ανθεκτικές και γενικά προσαρμόζονται εύκολα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά να βάλω?? | noutsman | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-05-12 10:31 |
Τι φυτά να βάλω?... | alovitos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-03-11 11:56 |
Τα φυτά θα έχουν πρόβλημα αν βάλω αλάτι? | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-08 22:03 |
Θέλω να βάλω και φυτά! | bessy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-01-08 10:33 |
Τι φυτά να βάλω; | rita | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 15-09-05 12:04 |