|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι είδος ψαρι είναι?.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είδος είναι και αν μπορώ να φιλοξενήσω ένα από αυτά?
|
|
|||
|
|||
Ολα ειναι κιχλιδες και ολες θελουν μεγαλο ενυδρειο 100+ λιτρα και καποιες και παραπανω. Καποιες θελουν και κοπαδι. Τι ενυδρειο εχεις και για ποια ενδιαφερεσε συγκεκριμενα;
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τα πάρω όλα για αυτό ρωτώ. Το ενυδρείο μου είναι αυτό. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80879 |
|
||||
|
||||
ενυδρειαρα, μπραβο!
σαφως και δεν μπορεις να τα βαλεις ολα.. νομιζω σε κατατοπισε ο Κλεοβουλος περι συνδιασμων, στο αλλο σου θεμα |
|
|||
|
|||
τουλάχιστον τι είδος ψάρια είναι?
το ένα πρέπει να είναι venustus τα άλλα δεν ξέρω.... τα ψάρια αυτά θα μπουν αγγελία αλλα πριν μπουν να πάρω κάποια εγώ αν θέλω αλλιώς θα δοθούν με 5-10 ευρώ το ένα και όλα είναι πάνω απο 15-17 εκατοστά. |
|
||||
|
||||
Κανενα δεν ειναι venustus.Το πρωτο και εγω θα ηθελα να μαθω τι ειναι,(εχει δομη venustus και χρωμα φροντοζασ
Τα αλλα ειναi Acei,λιμνη βικτωρια (3η φωτο) Η γνωμη μου ειναι ,ζησε αυτα που εχεις τωρα,και αργοτερα αλλαζεις συνθεση
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
1. Placidochromis milomo
2. Για Υβρίδιο το βλέπω (Aulonocara x Pseudotropheus) 3. Astatotilapia latifasciata (από λίμνη Βικτώρια κ.ά) 4-5-6. Pseudotropheus sp. "Acei" white tail "Ngara" |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
και αν μπορώ κάποιο απο αυτό να βάλω στο δικό μου. αν δεν πούληση μαλών θα δώσει σε κάνα πετσοπ δωρεάν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πρέπει να κάτσω να διαβάσω τι έχεις αυτή τη στιγμή και αν είσαι διατεθειμένος να τους βρεις παρέα για να φτιάξεις χαρέμια |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
κρίμα να πάνε σε πετσοπ καλύτερα να πάνε στο δικό μου ενυδρείο κάποιο απο αυτα, εφόσον κάνει να μπουν. |
|
||||
|
||||
το πρωτο αν σε ενδιαφερει ειναι το placidochromis milomo.
ταιριαζει με τα υπολοιπα ψαρια σου. τροφη πρωτεινουχα στον μεγαλυτερο βαθμο αλλα χρειαζεται και φυτικη. λιγο δυσκολο αυτη τη στιγμη να βρεις θυληκα.. τελικο μεγεθος 25 εκατοστα.λιγο μεγαλο ειναι αλλα θα βολευτει.δεν ειναι και ο κορυφαιος κολυμβητης. αν νομιζεις οτι μπορεις να βρεις και 2 θυληκα παρτο.ειναι ομορφο ψαρι!! ολα τα αλλα που βλεπω απλα προσπερασε τα.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιό είδος ψαριού σε χελωνιέρα ? | giotiss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-12-11 16:29 |
Ερώτηση για είδος ψαριού! | banzai | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 31 | 23-06-11 12:45 |
Τι είδος είναι? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-02-10 00:22 |