|
||||
|
||||
παμε για αλλαγη ηλεκτροδιου???
μετραω σημερα το ph με στυλο phμετρο,το οποιο αγοραστηκε προσφατα απο ebay,κ μου βγαζει 7.4...την ιδια στιγμη κ μετα απο καλιμπραρισμα ο controller μου δειχνει 6.77!κανω καλιμπραρισμα το στυλο κ ειναι οκ...μετραω κ μου βγαζει παλι 7.4...μετραω με υγρο τεστ api κ μου δειχνει 7.2-7.6...μετραω με υγρο της sera κ μου δειχνει 7.5...μετραω κ με στικ της esha κ μου δειχνει 7.2-7.6!ολα αυτα εγιναν ταυτοχρονα!ο controller συνεχιζει να δειχνει 6.77!!τα εφτυσε το ηλεκτροδιο??παμε για καινουριο??εγω εχει εναν χρονο που το δουλευω κ κανα 6μηνο ο προηγουμενος που το ειχε.ειναι της aquamarine κ o controller ειναι της aqualight...τι κανουμε??
|
|
|||
|
|||
Γιωργο μια ιδεα πριν το πεταξεις εινα να δοκιμασεις να αλλαξεις θεση στο ηλεκτροδιο.Καμια φορα επηρεαζονται απο τα μπαλλαστ του φωτιστικου,θερμαντηρες,ηλεκτροφορα καλωδια κ.λ.π.
|
||||
|
||||
Μιχαλη μετα απο 2μιση ωρες εχει ανεβει στο 7 η ενδειξη στον controller,αλλα με τα τεστ μετραω ακομα 7.4...θα κανω κ αυτο που ειπες γιατι ολα τα καλλωδια περνανε απο διπλα του..παιζει ρολο κ αυτο??
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν παμε καλα... | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-02-11 22:45 |
παμε για γεννα!! | ducatisti | Malawi | 36 | 12-11-09 11:56 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |