|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
New 300 litres
Καλημέρα χρόνια σας πολλά.
Μετά από αρκετό χρόνο και μεράκι σας παρουσιάζω το νέο μού ενυδρείο 300 λίτρων πού ευελπιστώ να φιλοξενήσω hero severum με fire mouth ακούω τής γνώμες σας και τής παρατηρήσεις σας.. |
|
||||
|
||||
καλή αρχη φίλε να έχεις στο φορουμ μας!
φανταστικό αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι! |
|
|||
|
|||
ευχαριστω' πολυ
|
|
||||
|
||||
Καλη αρχη.
Ομορφο αποτελεσμα και νοικοκυρεμενο ντουλαπι! Την μπουκαλα γιατι?Εχεις σκοπο να πας σε δυσκολα φυτα?
|
|||
|
|||
Iέχει μείνει ανενεργή προς το παρόν από το προηγούμενο ενυδρείο πού είχα φουλ φυτεμένο,
|
|
||||
|
||||
Καλώς μας ήρθες σούπερ το ενυδρείο το scape και το ντουλάπι !!!
Έχω ένσταση για τα ψάρια που θέλεις να βάλεις σε αυτα τα λίτρα αλλά δεν είναι η ειδικότητα μου απλά τα έχω δεί πόσο μεγάλα γίνονται και πόσο επιθετικά όταν κρατάνε περιοχή .
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο scape και θα πήγαινε όμορφα με μικρά είδη κιχλίδων όπως π.χ. Cryptoheros sajica. Τα Severum είναι αρκετά μεγάλα ψάρια και παρότι γίνεται η σύνθεση που λες, δεν συστείνεται. Τα Severum επίσης είναι φυτοφάγα πολλές φορές
|
|||
|
|||
σας ευχαριστω για της γνωμες σας
|
|
|||
|
|||
Επιλογή ψαροσύνθεσης
Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ψαροσύνθεσης σε ενυδρείο 300 λίτρων μερικός φυτεμένο.
Οι παράμετροι τού ενυδρείου είναι Δύο φίλτρα 1 306 fluval 2 406 fluval Φιάλη co2 PH ,7-2 KH 10,0 GH >16 NO2 0 NO3 10,0 K μ/cm 10,10 Ευχαριστώ.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 350+ litres project | Vangelis21 | Malawi | 36 | 08-09-12 11:01 |
malawi 360 litres | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 05-05-08 22:11 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |