|
||||
|
||||
μαζεψα φυτα.... κανουν???
σε ενα ρεμα ή μαλλον ποταμι ή χειμαρος.. δεν ξερω πως να το πω ακριβως.. ειχα δει καπια φυτα.. μερικα κοκκινα και διαφορα πρασινα.. εχουμε ενα χωραφι εκει και παω συχνα.. ηθελα να μαζεψω φυτα απο εκει για το ενυδρειο μου ομως μειωθηκε αισθητα η ροη του νερου και πανε τα φυτα... σε ενα σημειο ειχαν μεινε κατι λιγα.. ειπα λοιπον αποψε να βγαλω μερικα και αν κανουν να τα βαλω στο ενυδρειο... θελω να μου πειτε πως να ανεβασω φωτο για να τα δειτε να μου πειτε αν κανουν....
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ευχαριστω..
|
|
||||
|
||||
επιτελους ανεβαζω φωτογραφιες
|
|
||||
|
||||
και αλλες 2...
|
|
||||
|
||||
συγνωμη για την κακη ποιοτητα των φωτογραφιων.....δειτε τα και πειτε μου αν κανουν....
|
|
||||
|
||||
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
Όπως σου είπε η Lucy είναι άλγη, δες και εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=38 |
|
||||
|
||||
βεβαια εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που ανοιξα το θεμα αλλα ευχαριστω.. το εντυπωσιακο με αυτα ειναι οτι ενω ο χειμαρος οπου τα βρηκα ξεραθηκε το καλοκαιρι αυτα μολις ξαναρχισαν οι βροχες ξαναεμφανιστηκαν.......
|
|
||||
|
||||
Τώρα το βρήκα ποτέ δεν είναι αργά για μια αναγνώριση!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι κανουν εδω??? | thanasis76 | Malawi | 10 | 29-09-08 19:58 |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
Κάνουν ή δεν κανουν; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-01-08 18:16 |
Πια φυτα κανουν ? | imichal | Χρυσόψαρα | 13 | 27-01-08 12:51 |
Αυτες κανουν για ενυδρειο? | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-07 15:09 |