|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση για Silver Dollar.
Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητήρια στούς υπευθυνους αυτού του Forum, για την ανανεωμένη σελίδα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος στο Forum, o οποίος να διατηρεί Silver dollar (Δολλάρια) στο ενυδρείο του, και αν υπάρχει, με ποιά ψάρια τα διατηρεί. Ευχαριστώ πολύ. |
|
|||
|
|||
Δεν εχουν γενικα προβληματα με τα αλλα ψαρια, αλλα εχουν με τα φυτα... Οτι ειχα βαλει το ειχαν ριμαξει.
|
|
|||
|
|||
Με τα φυτά το έχω πάρει απόφαση και δεν βάζω. Ενώ είναι ήσυχα ψάρια το πρόβλημα είναι ότι έχουν δόντια και με το που ακουμπήσουν κάποιο άλλο ψάρι του κόβουν κομμάτι από την ουρά. Το λάθος μου είναι ότι τα έχω μαζί με δύο χρυσόψαρα. Με αποτέλεσμα να βλέπω όλο αλλοιωμένες τις ουρές τους.
Ευχαριστώ Lary για την απάντηση. Θα δω τι θα κάνω, αν και δεν θελω να αποχωριστώ κανένα τους, απλά θέλω ειρήνη στο ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Τα χρυσόψαρα μου τα έφερε ένας φίλος. Τα δολλάρια ήταν τότε μικρά, και δεν είχαν πρόβλημα αλλά μεγαλώνοντας και τα δύο είδη μαζί δημιουργήθηκε.
Πάντως προτιμώ ένα ενυδρείο μόνο με χρυσόψαρα. Αν βρω κάποιον που να ξέρω ότι θα προσέχει τα δολλάρια ευχαρίστως θα του τα έδινα. Αλλά έτσι να τα πάω σε ένα μαγαζί και να τα δώσω δεν το κάνω. |
|
|||
|
|||
Για αυτό υπάρχει η κατηγορία Μικρές Αγγελίες.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|