|
||||
|
||||
loykas
Διαστασεις ενυδρείου: 95,0 Χ 55,0 Χ56,0 ( 250L )
Φιλτρανση: μονο ανθρακας της seachem Φωτισμος: 6x38w λαμπες τ5 της ATI 3 coraplus και 3 blueplus Ψυξη: teco tr10 Κυκλοφορια: jebao wp25 tunze 6025 και άλλες δυο αντλιες 1200 και 2400 της redseamax Τιμες-μετρισεις ενυδρείου: kh 8,3 ca 420 mg 1430 No3 0 Αλατοτητα: 1026 Θερμοκασια: 27 Αλατι: tropic marin bio actif Αλαγες νερου: κάθε 10 μερες 40l Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 28-03-15 στις 20:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Καλως ειρθες φιλε! ανοιξε μας τα ματια και τα μυαλα!!!!
|
|
||||
|
||||
------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη loykas : 28-03-15 στις 20:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Φτάνει θα πάθουμε και τπτ είναι βράδυ!!!
|
|
||||
|
||||
το παρακανα σακι
|
|
|||
|
|||
3 σχόλια έχεις όλα φωτιά!!! φαντάσου τι θα συνεχίσει!!!!
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφο...
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες!
Εντυπωσιακό το ενυδρείο σου! Από ψάρια τι έχεις μέσα? |
|
||||
|
||||
Από tang έχω blue tahg ένα yelow tang ένα ξανθουρο τρεια κλόουν και μερικά μικρό ψαρά
|
|
|||
|
|||
ωχ βραδιάτικο οφθαλμόλουτρου !!
Εύγε φίλε μου πάρα πολύ ωραίο .....!!!!
|
|
||||
|
||||
Λουκά, δεν έχω λόγια...
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ !!!! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Και μερικές απο πάνω
------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη loykas : 29-03-15 στις 07:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Απιστευτο!!
Μπραβο φιλε!!!!
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη loykas : 29-03-15 στις 07:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πανδαισια! Μπραβο Λουκα. Πολυ ομορφο αποτελεσμα!
|
|
|||
|
|||
Βαλε μας και κανενα βιντεακι!!!
|
|
||||
|
||||
καλώς τον και από εδώ , καλλιτέεεχνηηη μου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Φοβερό!!!Να το χαίρεσαι!!Το δουλεύεις χωρίς αντιφώσφορο;
|
|
|||
|
|||
Βάλε και κανένα βιντεακι!!!
|
|
||||
|
||||
Τώρα φίλε σακί θα βάλω.δεν έχω αντί φώσφορο ούτε άνθρακα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 31-03-15 στις 01:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ένα μεγάλω ΜΠΡΑΒΩ και απο μένα!!!!
|
|
||||
|
||||
Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Ε πες μας και για τις ρουτίνες που ακολουθείς... Ταΐσματα, αναβολικά... Νιτρικά μηδέν??? |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραια και υγιη τα κοραλια σου....αλλα τοσες φωτο και μονο μια πανοραμικη και μαλιστα πλαϊνη??Βαλε κι άλλες πανοραμικες να χορτασει το ματι μας! Αυτά είναι για να τα δειχνουμε...
|
||||
|
||||
Το ενυδρειο σου απο τι υλικο ειναι ? Ακριλικο ? ή τζαμι ? Τρομερο αποτελεσμα και λογικα μιλαμε για πολλα λεφτα !!!
|
|
||||
|
||||
Το rsm 250 έχει.
|
|
||||
|
||||
Και μετά και από το βιντεάκι μπορούμε να το πάθουμε το εγκεφαλικό.......
Να το χαίρεσαι και να μας ενημερώνεις τακτικά για την συνέχιση της ανοδικής του πορείας.....
|
||||
|
||||
Εεεεεενταξει μετα από αυτό τα λογια είναι περιτα πολλα Μπραβο φιλε μου!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Το λειτουργείς με τα ενσωματωμένα μηχανήματα που έχει στην πλάτη, ή όχι!! Το λιγουρευόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για την αποτελεσματικότητά τους...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|