|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα , εχω πλεον νεο custom 150lt
Τα τζαμια τα κολλησε ο τζαμας καπακι απο πλεξι Βαση χειροποιητη με mdf (με 1 ντουλαπι) Δυστυχως δεν εχω χωρο στο σπιτι για μεγαλυτερο ,τα μετρα οριακα χωρεσαν, ξερω με τα στανταρ θα επρεπε να εχω διπλασιο για τα ψαρια αυτα Ψαχνω κ αλλες πετρες γιατι ειναι λιγες αυτες να βαλω κ αλλες κρυψωνες Περιγραφη: Διαστάσεις:95μηκοςχ35πλατοςχ45υψος Όγκος:150λτ Κατηγορία:malawi mbuna Φυτά:2 nubia Ψάρια / ¶λλα είδη:5 labidochromis (1 μεγαλο 4 μικρα) 4 mainango (2 μεγαλα 2 μικρα) Διακοσμητικά υλικά:αμμος λευκη - 1πυθαρακι 1 κρυψωνα κορμου Φόντο: πλατη μαυρο αφισα Φωτισμός:led ταινια (12v) σε προφιλ αλουμινιου (πανω στο καπακι) Διάρκεια φωτισμού:5 ωρες Φιλτράρισμα: εξωτερικο φιλτρο dolphin astro 2208 στο ντουλαπι (με σιποραξ) , κυκλοφορητης 2000 lt/h Θερμοστάτης:100W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:30% καθε Κυριακη https://youtu.be/Wf3WEOyHEoQ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος θελει βοηθεια για συνθεση ενυδρειου 120-150lt. | Nicholas_Pachis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 07-01-16 19:48 |
Γνώμες για θαλασσινό ενυδρείο μέχρι 150lt compact | Anna10 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 08-04-13 17:41 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150LT ΒΟΗΘΕΙΑ. | hackintosh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 22:10 |
Κατασκευή μεσογεαικού 150lt. | koursaros7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 30-12-07 12:17 |